Скитница

Скитница

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.1 (41 votes)

Премиера:

28.03.2013

Харесвате ли филма?

Земята е в опасност! Мястото на хората ще заемат извънземните нашественици, наричани Души. Те нямат тела, а тяхната цел е да изместят и унищожат човешкото съзнание, освобождавайки по този начин в хорските тела място за Душите си. Голяма част от човечеството вече не съществува, земята все повече става обитавана от Душите в човешки тела. Малкото оцелели хора не губят надежда и търсят всевъзможни начини да се преборят с извънземната сила.
Търсачката - миротворец е главният действащ апарат, чиято цел е да внедрява и опазва новата раса. Търсачката се опитва да завладее тялото и на главната героиня Мелани, но се случва непредвиденото: Мелани и извънземната й Душата са принудени да живеят в едно тяло и да водят борба, защото съзнанието на Мелани не желае да бъде изтрито и няма намерение да се отказва да притежава ума си.
На пръв поглед филмът "Скитница" започва като една обикновена любовна история, но всъщност тя е много различна. Мелани е пленена от извънземните Души. В тялото й е инплантирана извънземна душа на име "Скитница", която според инструкциите трябва да изтрие съзнанието й, като преди това почерпи пълната информация за местонахождението на групата оцелели хора, борещи се срещу извънземните. Преди да бъде заловена от Душите, Мелани принадлежи на тази група хора. Това което не е предвидила извънземната сила, че Мелани има борбен дух и намеренията й са напълно човешки, а волята й се впуска в безпощадна борба със "Скитницата" в тялото й. Въпреки, че "Скитницата" е предупредена за силните емоции и житейските предизвикателства на хората, тя не успява да се пребори с Мелани, която успява да я убеди да й съюзничи в опасното издирване. Благодарение на силната воля, Мелани се впуска в най-опасното е странно приключение в живота си. Дали момичето ще успее да спаси любимият си Джаред, 11-годишният си брат Джейми, чичо си Джеб и Иън - мъжът, когото на Скитницата е предопределено силно да обича?

The Resident
Black Swan
Elektra Luxx
Непобедимите
12 години в робство
Бобърът / The Beaver
Запознай се с малките
Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2
The Way Back
Аз Проклетникът
Пак ли Ти!

Други Заглавия

The Host, Гостът, A Hospedeira, Приемникът