Шефове гадняри 2

Шефове гадняри 2

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.8 (18 votes)

Харесвате ли филма?

Тримата герои от първия филм Дейл, Ник и Кърт започват свой бизнес. Техният първи продукт е специален душ за баня, който привлича вниманието на богатия предприемач Бърт Хансън, Развълнувани от неговото предложение за покупка на голям брой от тези душове, тримата изобретатели веднага приемат предложението. За да я изпълнят се налага да теглят кредит, с който наемат помещение, в което ще произвеждат продукта, купуват оборудване и назначават персонал. Когато завършват поръчката, струвала им 500 000 долара, горди съобщават на предприемача, че са изпълнили поръчка, дори няколко дена по-бързо от уговорения срок. За тяхна изненада обаче, Хансън, който се оказва със съмнителен бизнесмен и с още по-съмнителна етика, обявява, че се отказва от сделката. Така тримата се озовават в ситуация, в която имат на склад огромно количество от тези душове и задължения към банката, които трябва да върнат в много кратък срок. Точно това е бил и плана на Хансън, който още от началото е целял това, за да може да купи фирмата им на безценица, когато фалират.
Отчаяни, тримата приятели измислят нов план. Те ще отвлекат Рекс, който е сина на бизнесмена и ще поискат голям откуп. Проблемът е, че не знаят нищо за отвличането на хора, затова решават да се консултират с престъпния "гении" от първата част на "Шефове гадняри" - Дийн Джоунс, който отново ще им дава уроци.
За тяхна изненада, обаче нищо не минава според плана им, а това, което следва е добре познатия ни от първата част - страхотен хумор.

Тайният Свят на Ариети (2010)
Правилата на Банен
The Art of Getting By
градът / професия крадец
Drive Angry
Мирал
Новогодишна Нощ (2011)
Peep World
Ceremony
Cedar Rapids

Други Заглавия

Horrible Bosses 2 2014