Седмото джудже

Седмото джудже

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (62 votes)

"Седмото джудже" е уникално добра анимация, която ще разсмее и ще забавлява и малки, и големи. Няма значение дори дали сте почитатели на този жанр. Седмото джудже, категорично, ще ви заинтригува с интересната си сюжетна линия, която черпи идеи от няколко приказки, от комикс истории и дори от истинския живот. Всичко тук постоянно е в напрежение, а екшънът, макар и адаптиран за по-малките зрители ще ви държи през цялото време без дъх.
Историята на "Седмото джудже" се върти около Бобо – да, точно той е седмото джудже. Заедно със своя приятел Дракона, който съвсем не прилича на дракон или поне характерът му не е такъв и с останалите 6 джуджета, Бобо съвсем случайно влиза в драматични събития, които по един или друг начин са предизвикани именно от него. Всичко започва когато дали поради непохватност или поради лош късмет, седмото джудже и неговите приятели предизвикат невиждана криза в замъка на Фантабюлароза. Както е написано и в приказките, малко преди да навърши своя осемнайсти рожден ден, местната принцеса Роза убожда своя пръст и заедно с всички свои придворни изпада в дълбок и сякаш вечен сън. Всички заспиват, освен приятелите ни Бобо, шестте джуджета и разбира се непохватния Дракон. Някой трябва да вземе нещата в свои ръце и това ще са единствено останалите будни герои. Те приемат мисията си изключително сериозно и са на път да я осъществят, докато по пътя си не срещат недоброжелатели и все повече трудности. Но не се тревожете, скъпи приятели, Бобо е смел и находчив, така че изход от спящата криза на кралството има и ще бъде намерен.
Гледайте анимацията "Седмото джудже" и се забавлявайте с децата, с приятели, а защо не и сами. Хуморът в този анимационен филм просто ще ви превие от смях.

Да кажа или да не кажа? / The Dilemma 2011
Големи очи
пукнатини
This Is 40 (2012)
let me in
Летни Войни / Summer Wars
Бари Мъндей
Денят на Майката
Take Me Home Tonight
Дракула: Неразказан
Спящата Красавица (2011)

Други Заглавия

The Seventh Dwarf 2014