Робокоп (2014)

Робокоп

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8 (43 votes)

Харесвате ли филма?

Действието на филма "Робокоп" се развива в бъдещето през 2029 година. На границата на технологична революция и прогрес, престъпността взема своя превес, а това налага създаване на изкуствен интелект.
Откритието, което бива направено е човешки мозък поставен в машина. Това предполага да е бъдещото правосъдие. И както всяка история, в която човеци и машини се изправят едни срещу други, така и тук, въпросът е кой е по-силен. На фона на всички изследвания, експерименти и опити, екипа създаващ изкуствения интелект, осъзнава, че онова, което не може да бъде подправено и преписано на робота са емоциите и чувствата, на които само хората са способни.
Самото начало на "Робокоп" представя историята и живота на съвсем обикновен полицай. Той е добър човек, верен съпруг и отдаден на службата служител. Внезапен и потресаващ инцидент обърква естествения ход на живота му и сега той трябва да избира дали да е наполовина човек или да стане част от новата ера на технологиите Робокоп.
Алекс избира да участва за реализиране на проекта от OmniCorp, с който ще има възможността отново да въдворява ред и справедливост.
Филмът е лишен от измислици, прекалена помпозност и ефекти, но за сметка на това е реален, точно както живота на хората днес и в бъдещето.

300: Възходът на една империя
Straw Dogs
Размяната
Под Мрака (2011)
Мъжете, Които Мразеха Жените (2011)
The Art of Getting By
The Witches of Oz 3D
Клубът на купувачите от Далас
Frankie and Alice
убийствен пъзел 7
лесна, а
the other guys

Други Заглавия

RoboCop 2014