Робокоп (2014)

Робокоп

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.1 (44 votes)

Харесвате ли филма?

Действието на филма "Робокоп" се развива в бъдещето през 2029 година. На границата на технологична революция и прогрес, престъпността взема своя превес, а това налага създаване на изкуствен интелект.
Откритието, което бива направено е човешки мозък поставен в машина. Това предполага да е бъдещото правосъдие. И както всяка история, в която човеци и машини се изправят едни срещу други, така и тук, въпросът е кой е по-силен. На фона на всички изследвания, експерименти и опити, екипа създаващ изкуствения интелект, осъзнава, че онова, което не може да бъде подправено и преписано на робота са емоциите и чувствата, на които само хората са способни.
Самото начало на "Робокоп" представя историята и живота на съвсем обикновен полицай. Той е добър човек, верен съпруг и отдаден на службата служител. Внезапен и потресаващ инцидент обърква естествения ход на живота му и сега той трябва да избира дали да е наполовина човек или да стане част от новата ера на технологиите Робокоп.
Алекс избира да участва за реализиране на проекта от OmniCorp, с който ще има възможността отново да въдворява ред и справедливост.
Филмът е лишен от измислици, прекалена помпозност и ефекти, но за сметка на това е реален, точно както живота на хората днес и в бъдещето.

Cold Weather
Beginners
The Roommate
the extra man
Трансформърс 3
Моята Седмица с Мерилин (2011)
Опашати Сватовници / Zookeeper
Агент XXL:Еволюция
Семейство Милър
Biutiful
Young Adult

Други Заглавия

RoboCop 2014