Рицарите на зодиака / Knights of the Zodiac (2023)

Рицарите на зодиака / Knights of the Zodiac (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.9 (10 votes)

"Рицарите на зодиака" (Knights of the Zodiac 2023) е зашеметяваща киноадаптация, която ни връща в епохата на древногръцката митология, показвайки ни борбата между доброто и злото. Филмът ни представя на Сейа - тийнейджър, който внезапно разкрива своята съдба да бъде рицар на богинята Атина, възродена в лицето на младата жена Сиена. Сейа не е сам в тази мисия - той е част от елитна група от петима рицари, надарени със силата на звездите и облечени в магически доспехи.

В света на "Рицарите на зодиака" войните не се водят само на бойното поле. Те изискват от всеки от тези храбри защитници да се изправят срещу собствените си страхове и да открият истинската сила, която се крие в тях. Сред битките и предизвикателствата, които ги очакват, те трябва да разкрият тайната на загадъчната организация "Граад" и да се изправят срещу злото, което заплашва да унищожи Земята. Освен това Сейа трябва да открие изчезналата си сестра.

"Рицарите на зодиака" (Knights of the Zodiac 2023) е един уникален и завладяващ филм, който успява да пресъздаде същността на един свят, в който боговете и смъртните обитават една и съща Земя. Вълнуващата история, митологичните елементи и впечатляващите визуални ефекти превръщат филма в едно незабравимо кино преживяване за всички любители на приключенския жанр.

Пак ли Ти!
Университет за таласъми
Гномео и Жулиета
Argo 2012 Poster
Дилъри на Време
Приключенията на Тинтин 3D
Албатрос (2010)
Падингтън Paddington 2014
Къщата на сенките / Dream House
Mama (2013)
Мирал