Привидения в къщата / Haunted Mansion (2023)

Привидения в къщата / Haunted Mansion (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.9 (9 votes)

"Привидения в къщата" (Haunted Mansion 2023) е вълнуващ филм на Дисни, който проследява живота на самотната майка Габи и нейният син. Те купуват старо и красиво имение на изумително ниска цена, с надежда да започнат нов живот. Още от началото обаче, двамата забелязват, че нещо със сградата не е наред. Скоро се оказва, че тяхната нова къща е дом за множество привидения. Решени да премахнат свръхестествените същества и да си възвърнат спокойствието, Габи и синът й наемат необичайни "експерти" в паранормалното - намръщен историк, медиум от Френския квартал и овдовял учен. Заедно те трябва да съставят план как да изгонят злите духове от къщата.

Оказва се обаче, че задачата е много по-сложна отколкото всички са предполагали. Имението е напълно обитавано от привидения и други свръхестествени същества, които нямат никакво намерение да го напускат. Духовете са решени да се борят, а планът на екипа не върви както трябва. Ситуацията се усложнява още повече, когато става ясно, че привиденията ги дебнат зад всеки ъгъл. Ако не успеят да премахнат проклятието, което обвързва духовете с имението, Габи и синът й рискуват да останат затворени в него завинаги.

Въпреки опасността и напрежението, филмът "Привидения в къщата" (Haunted Mansion 2023) предлага уникална комбинация от хумор и странност, благодарение на своите необикновени и ексцентрични герои.

Пътешествие до луната / Moonbound (2021)
Корумпирани Ченгета (2011)
Убийствен пъзел 10 / Saw X (2023)
Четири Коледи / Four Christmases 2008
Silver Linings Playbook (2012)
Новогодишна Нощ (2011)
Предимствата да бъдеш аутсайдер
Капитан Марвел 2 / The Marvels (2023)
Premium Rush (2012)
Барби / Barbie (2023)
Артър