Пес патрул: Супер филмът

Пес патрул: Супер филмът

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.6 (5 votes)

Всеки един от нас е мечтал за суперсили, но какво би станало, ако тези сили бъдат предоставени на група обичайни кученца? "Пес патрул: Супер филмът" (Paw Patrol: The Mighty Movie 2023) ни представя именно тази уникална история, където малки герои се превръщат в големи спасители.

След падането на мистериозен метеорит в града, животът на група кученца променя своя ход. Този метеорит не е обикновен - той дарява кученцата със свръхестествени способности, превръщайки ги в най-могъщите герои в града. Така се ражда новото звено наречено "Пес Патрул", което е готово да се изправи срещу всяка опасност. Сред тези кученца е и Скай, която до момента се е чувствала подценена от своите приятели. Но с новите сили идват и нови предизвикателства. Скай осъзнава, че великите сили носят и големи отговорности. Тя и нейните приятели трябва да се изправят срещу стария им враг - кмета Хъмдингър, който с помощта на луд учен иска да открадне техните нови способности. Битката е неизбежна, но "Пес Патрул" е готов. Те доказват, че дори и най-малкото кученце може да направи голям подвиг. Скай осъзнава своята истинска стойност и урока, че всяка трудност може да бъде преодоляна с увереност и смелост.

Светът на анимационните филми е пълен с приключения, вълшебство и изненади. Но филмът "Пес патрул: Супер филмът" (Paw Patrol: The Mighty Movie 2023) не е просто поредният анимационен филм. Той ни учи на упоритост, вярност и значението на истинската приятелска обич.

Трансформърс 3
Мисли Като Мъж (2012)
Костенурките нинджа
Под Мрака (2011)
Пингвините на Мистър Попър
Мадагаскар 3 (2012)
Секретариат
Beginners
Шпионски Свалки (2012)
Ловец на Тролове / Troll Hunter
The 5th Quarter

Други Заглавия

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023)