Пазители на галактиката 3 (2023)

Пазители на галактиката 3 (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7 (7 votes)

Действието във фентъзи филма "Пазители на галактиката 3" (2023) е подчертано от уникалния хумор и богатство от екшън сцени, които вече са станали запазена марка на филмовата поредица. Най-новият трети филм от поредицата надвишава предходните две части, представяйки ни история, която разкрива нови тайни.

Екипът на повелителят Питър Куил все още се опитва да се справи със загубата на Гамора. Фигурите на Танос и бащата на Питър може и да са останали в миналото, но раните причинени от тях, все още са живи. Пазителите са превърнали бившата междугалактическа минна колония Ноуксеър в база и убежище. Въпреки опитите си да се адаптират към новия си живот там, мирът не продължава дълго. Когато той бъде отново нарушен, Пазителите на галактиката трябва да разберат кои са техни приятели и кои са техни врагове. Така звездният екип отново ще се заемат с поддържането на реда сред звездите, отправяйки се в космическа одисея. Те ще пресекат Вселената, откривайки нови съюзници и противници. Пътят им е изпълнен с нови предизвикателства, които ги тестват не само като войни, но и като приятели.

"Пазители на галактиката 3" (2023) не е поредното продължение на поредицата. Това е епично приключение, оживено с впечатляващи специални ефекти, дълбоко емоционални моменти и необикновени герои. Режисьорът Джеймс Гън се завръща, за да ни предложи уникално кино изживяване, което превръща третата част от филма "Пазители на галактиката" в една зрелищна космическа епопея.

Червените Опашки (2012)
Безсмъртен
Супер 8, Super 8
Поглед в Бездната / Into the Abyss (2011)
Изчезването на Елинор Ригби: Негово
Браво, момчето ми
Аватар 2: Природата на водата (2022)
ТОР: Богът на гръмотевиците
Violent Blue 2010
Jack Reacher (2012)
The Witches of Oz 3D

Други Заглавия

Пазители на Галактиката: Трета част, Guardians of the Galaxy Vol. 3