Патешки истории / Migration (2023)

Патешки истории / Migration (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.1 (26 votes)

"Патешки истории" (Migration 2023) е анимационен шедьовър, който ни въвлича в живота на семейство Малард. В него се разказва за едно необикновено пътешествие, изпълнено с топлота, смях и жажда за приключения. Филмът е режисиран от виртуозите Бенджамин Ренер и Гайло Хомси, които са създали шедьоври като "Миньоните" и "Тайният живот на домашните любимци".

Сюжетът на "Патешки истории" (Migration 2023) се фокусира върху Мак и Пам - патешко семейство от Нова Англия, което решава да напусне безопасната уединеност на своето езеро, за да открие красотата на света. Въпреки че Мак би предпочел удобството на дома си, Пам вдъхновена от срещата с друго патешко семейство, успява да го убеди да се отправят към екзотичната Ямайка, преминавайки през забързаният Ню Йорк.

"Патешки истории" представя максимата, че пътуването може да бъде по-важно от дестинацията. Това е история за семейни връзки, смелост и самооткритие. Чрез забавни и вълнуващи приключения, семейство Малард учи важния урок, че животът е богат на възможности, ако сме готови да се осмелим и да се впуснем в него. Филмът е подходящ за всички възрасти и предлага не само развлечение, но и възможност за разговори за ценностите, които обединяват семействата. Със своите визуални чудеса, "Патешки истории" е повече от анимация – той е празник на изкуството, който превръща семейната филмова вечер в приключение.

Карате Кид
Орелът / The Eagle
Легендата за Херкулес
Skateland
Изход: Богове и Царе
Мечето Йоги / Yogi Bear
истинска измама
Затворници
Shame (2011)
Великият Гетсби
Палавата Класна