Отново любов / Love Again (2023)

Отново любов / Love Again (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.3 (23 votes)

Главната героиня на филма "Отново любов" (Love Again 2023) е млада жена, която преживява една от най-трудните загуби в живота си - тази на своят годеник. Тя не знае как да продължи да се бори с отчаянието и болката, които не й позволяват да остави чувствата си в миналото. Въпреки това, за да облекчи по някакъв начин състоянието си, тя пише романтични съобщения на любимия си, които изпраща на неговия телефонен номер, без да се надява да получи отговор.

Но съдбата има свои собствени планове. Репортерът Роб Бърнс е получил нов служебен номер - този на когото Мира пише прочувствените съобщения. Постепенно той започва да изпитва чувства към Мира и желае да й помогне в нейната мъка. Но как да я открие и как да й покаже, че не е сама? Междувременно Роб получава задачата да напише статия за Селин Дион, на която споделя за съобщенията. Известната певица не само дава ценни съвети на Роб, но и предлага личния си самолет, за да може Роб да се срещне с Мира.

"Отново любов" (Love Again 2023) е филм, който разказва за това как загубата може да промени живота на човек и как любовта може да помогне да се преодолее болката и да отвори нови хоризонти. Чрез прекрасната игра на актьорите и изключителната режисура на филма, зрителите ще се потопят в историята на Мира и Роб и ще почувстват всички емоции, които те изживяват.

Огненият пръстен
Центурион
Последен Изход 5 / Final Destination 5
Жената в Черно (2012)
Ако остана
21 Jump Street
обирджии
Билет до рая / Ticket to Paradise (2022)
Мирал
Южнячки / The Help
Дърти Хлапета
Кешбол / Moneyball