Отмъстителите Ерата на Ултрон

Отмъстителите Ерата на Ултрон

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (31 votes)

Комикс любителите и почитателите на екшън героите да затегнат коланите, защото ги очаква среща с всички персонажи от миналото, променили не само цялата кино индустрия, но и живота ни по един или друг начин. На път сте да видите зрелище, което без значение дали сте очаквали или не, ще ви накара да притаите дъх. Динамика, напрежение, екшън и още какво ли не ви очаква в епичната битка на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон". Както сигурно се досещате, филмът изцяло е по продукция на Марвел, а героите тук са ви и познати, и любими. Всички те се събират на едно, защото уникална опасност грози цялата планета и само един такъв отбор носи надежда, че в крайна сметка всичко ще се нареди.
"Отмъстителите: Ерата на Ултрон" ще ви срещне за пореден път и то в един отбор с Капитан Америка, Железния човек, Тор, Ястребово око, Хълк и Черната вдовица. Това обаче съвсем не е всичко, защото и екипът от злодеите съвсем няма да е непознат за нас. Ултрон – най-страшният неприятел на справедливостта и мира се активизира, за да постави Земята в хаус и за да я превземе повсеместно. Това което Отмъстителите трябва да направят е да изградят една непробиваема стена и да защитят цялата планета. Те впрягат всички възможни сили, защото Ултрон съвсем не е лесен противник, а напротив – могъщ, влиятелен и непоколебим, когато става въпрос за инвазия и власт.
Гледайте "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", ако искате да се впуснете в приключение без край на най-любимите си комикс и екшън герои. Забавлението и напрежението са гарантирани, а динамиката на действието ще ви замае още от първите кадри. Но спокойно – знаете добре, че познайниците ви от лагера на добрите никога не изпускат битка.

Танцуването забранено!
Meet Monica Velour
Южнячки / The Help
Хиляда Думи (2012)
Аватар 2: Природата на водата (2022)
Последният Екзорсизъм
Джон Уик 4 / John Wick: Chapter 4 (2023)
Непреклонните
Корумпирани Ченгета (2011)
Blue Valentine (2010)
Аз Проклетникът

Други Заглавия

The Avengers: Age of Ultron 2015