От глупав по-глупав: Завръщането

От глупав по-глупав: Завръщането

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (61 votes)

Харесвате ли филма?

Хари и Лойд все още поддържат приятелските си отношения, въпреки че дълго време не са се виждали. Като тандем те преживяха безброй несгоди и злощастни приключения, но изглежда, че и по отделно не се справят по-добре. Един ден Хари получава писмо, в което пише, че е баща и има дъщеря. В същото време той се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, така че за него е жизнено важно да я открие. Придружаван от Лойд, те ще пътуват из САЩ в eдна забавна одисея, в която бедствията и смеха са гарантирани.
През 1994 г. братята Фарели (Питър и Боби), нахлухя в боксофиса с абсурдната комедия "От глупав по-глупав", която се оказа голям успех, благодарение на актьорския тандем Джим Кери и Джеф Даниълс в ролите на вдетинените и наивни Лойд Крисмас и Хари Дън, подложени на редица перипетии и бедствия. След продължението от 2003 г., което беше по-скоро неуспешно, поради отсъствието на първоначалните актьори в проекта, сега наред е третата част.
"От глупав по-глупав: Завръщането" обещава нови, още по-предизвикателни приключения, под режисурата на Боби и Питър Фарели.

Ceremony
Ченге за един ден: Мисия Маями
Мъпетите (2011)
Здрач 3 : Затъмнение
Високо напрежение
Наследството (2011)
Костенурките нинджа
Разделителната Линия (2011)
Легендата за Херкулес
The Art of Getting By
Спасяването на Мистър Банкс
Игри на сърцето

Други Заглавия

Dumb and Dumber To 2014