От глупав по-глупав: Завръщането

От глупав по-глупав: Завръщането

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (67 votes)

Харесвате ли филма?

Хари и Лойд все още поддържат приятелските си отношения, въпреки че дълго време не са се виждали. Като тандем те преживяха безброй несгоди и злощастни приключения, но изглежда, че и по отделно не се справят по-добре. Един ден Хари получава писмо, в което пише, че е баща и има дъщеря. В същото време той се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, така че за него е жизнено важно да я открие. Придружаван от Лойд, те ще пътуват из САЩ в eдна забавна одисея, в която бедствията и смеха са гарантирани.
През 1994 г. братята Фарели (Питър и Боби), нахлухя в боксофиса с абсурдната комедия "От глупав по-глупав", която се оказа голям успех, благодарение на актьорския тандем Джим Кери и Джеф Даниълс в ролите на вдетинените и наивни Лойд Крисмас и Хари Дън, подложени на редица перипетии и бедствия. След продължението от 2003 г., което беше по-скоро неуспешно, поради отсъствието на първоначалните актьори в проекта, сега наред е третата част.
"От глупав по-глупав: Завръщането" обещава нови, още по-предизвикателни приключения, под режисурата на Боби и Питър Фарели.

Как Разбра? / How do you know?
tekken
Писък 4,Scream 4
Мъж на Ръба (2012)
Само приятели?
Къща на духовете
Flight (2012)
Kaboom
Texas Chainsaw 3D (2013) Poster
Контрабанда (2012)
Здрач: Зазоряване - част 1 (2011)
Мадагаскар 3 (2012)

Други Заглавия

Dumb and Dumber To 2014