Операция Форчън: Троянски кон (2023)

Операция Форчън: Троянски кон (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.9 (14 votes)

Операция Форчън: Троянски кон" е невероятен филм, разкриващ динамиката на шпионажа, с неповторима смесица от напрежение и комедия. Главните герои са агентът на МИ6 Орсън Форчън и холивудска звезда, която се превръща в необичайна фигура в опасния свят на международното разузнаване.

Главният герой на филма "Операция Форчън: Троянски кон" -
Орсън Форчън, изигран от Джейсън Стейтъм, е един от най-опасните агенти на МИ6. Той е изправен пред задача, която изглежда невъзможна дори за него. Неговата мисия е да спре опасен търговец, който готви сделка, която би могла да предизвика глобален хаос. Помощта за Форчън идва от най-неочаквано място - холивудската звезда Дани Франческо. Въпреки че в началото на филма, Дани изглежда неубедителен, той се превръща в тайно оръжие в битката срещу търговеца.

"Операция Форчън: Троянски кон" е едновременно комедия и шпионски трилър. Той предлага нестандартен подход към жанра, като е в състояние да зарадва както феновете на екшън филмите, така и почитателите на комедиите. Независимо дали сте фен на екшън филмите или просто търсите нещо различно за гледане, този филм определено ще ви заинтригува и забавлява.

брадвата 2
Поредния ергенски запой 2
Ужасно Силно и Адски Близо (2012)
Призрачен Ездач 2: Духът на Отмъщението (2012)
Артистът
Създателят / The Creator (2023)
Весели крачета 2
последна песен
Закрилникът
Карате Кид

Други Заглавия

Operation Fortune: Ruse de guerre