Операция Форчън: Троянски кон (2023)

Операция Форчън: Троянски кон (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.8 (8 votes)

Операция Форчън: Троянски кон" е невероятен филм, разкриващ динамиката на шпионажа, с неповторима смесица от напрежение и комедия. Главните герои са агентът на МИ6 Орсън Форчън и холивудска звезда, която се превръща в необичайна фигура в опасния свят на международното разузнаване.

Главният герой на филма "Операция Форчън: Троянски кон" -
Орсън Форчън, изигран от Джейсън Стейтъм, е един от най-опасните агенти на МИ6. Той е изправен пред задача, която изглежда невъзможна дори за него. Неговата мисия е да спре опасен търговец, който готви сделка, която би могла да предизвика глобален хаос. Помощта за Форчън идва от най-неочаквано място - холивудската звезда Дани Франческо. Въпреки че в началото на филма, Дани изглежда неубедителен, той се превръща в тайно оръжие в битката срещу търговеца.

"Операция Форчън: Троянски кон" е едновременно комедия и шпионски трилър. Той предлага нестандартен подход към жанра, като е в състояние да зарадва както феновете на екшън филмите, така и почитателите на комедиите. Независимо дали сте фен на екшън филмите или просто търсите нещо различно за гледане, този филм определено ще ви заинтригува и забавлява.

Wrath of the Titans (2012)
Малката русалка / The Little Mermaid (2023)
Shame (2011)
Заразяване / Contagion
Daydream Nation
Колите 2 / Cars 2
Ваше височество, Your Highness
127 Hours
Drive Angry
Judy Moody and the Not Bummer Summer
Cedar Rapids
Z-та световна война

Други Заглавия

Operation Fortune: Ruse de guerre