One Direction: Това сме ние 3D (2013)

One Direction: Това сме ние

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.4 (8 votes)

"One Direction: Това сме ние" е може би един от най-дългоочакваните филми за една част от жените на планетата. Тази момчешка банда завладя света със своите свежи парчета, а славата им се разпространява с бързи темпове.
Филмът разказва историята на нашумялата момчешка банда. Режисьорът Морган Спърлок представя безпрецедентен поглед към професионалното ежедневие на британско-ирландския състав. Зрителите ще се впуснат в едно голямо турне, ще има множество пътешествия, а също ще усетят всичките разнообразни емоции, които изпитват момчетата. Ще се разкрият всички онези страни, които остават зад кулисите.
По-голямата част от този филм е заснета по време на турнето им под надслов "Отведи ме у дома". Зейн, Ниал, Лиам, Луис и Хари Стайлс, предоставят на феновете, а и на всички меломани, да видят другата страна на монетата. Ще станем свидетели на лични разговори на момчетата с близките им, напрежението, преживяванията, няколкочасовите репетиции, подготовката за живи изпълнения и други задкулисни действия. Всичко онова, което не виждаме.
Безспорно ще станем свидетели на отношенията на певците на сцената и извън нея, ще разберем, че и те, макар и звезди на световно ниво, имат настроения и чувства – без намеса на медиите и папараците. "One Direction: Това сме ние" е поглед върху нещата, такива, каквито са, без преиграване, маскиране и завоалиране. За всеки почитател на групата, продукцията е "филм-мечта", благодарение на която ще имат възможност да се запознаят отблизо с любимците си. Филмът е заснет в Токио и в Ню Йорк, където носителите на BRIT Awards и трех MTV Video Music Award представят пред публика своите парчета, таланта си и професионални вокални умения. Напомняме, че бандата One Direction получи световна слава след участието си в The X-Factor, а техният дебютен албум «Up All Night» се превърна в №1 в 15 страни от света. Филмът е наситен с много емоции, танци и музика... и още нещо.

градът / професия крадец
Неуредени сметки
Violent Blue 2010
Х-Мен: Първа Вълна / X-Men: First Class
Мечето Йоги / Yogi Bear
Бензинова алея / Gasoline Alley (2022)
Вълци
47 ронини
убийствен пъзел 7
Съдията
Мисли Като Мъж (2012)

Други Заглавия

One Direction: This Is Us