Омразната осморка

Омразната осморка

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.3 (14 votes)

Харесвате ли филма?

"Омразната осморка" е осмият по ред филм на огромния режисьор Куентин Тарантино. Може би подобни филми обикновено нямат нужда от представяния, но все пак нека кажем поне няколко думи за "Омразната осморка".
Действието се развива само няколко години след тежката Гражданска война в САЩ. В сблъсъка на какви ли не човешки взаимоотношения, страхове и предразсъдъци, се срещат няколко напълно различни герои, всеки със съдбата си, с историята, която ги е довела в една изоставена хижа, от която после никой няма да може да излезе, било заради ужасните зимни условия или заради нещо по-страшно. Но нека не ви разкриваме края на тази история. Героите с които ще се запознаете в "Омразната осморка", са противоречиви, във вражда, в странен последващ съюз, в неистова борба с останалите, но най-вече със самите себе си. От една страна имаме бивш военен, който в момента е ловец на глави. Имаме и една жена, която е от бандата на огромни престъпници, чиито брат между другото е решен да я спаси от останалите във въпросната вила. Бивш майор и един затворник, който трябва да бъде откаран в най-близкия полицейски участък за предаване и получаване на голяма парична награда, са не по-малко важни персонажи на филма.
Да, може би не добихте кой знае каква представа за "Омразната осморка", но това беше и основната ни цел. Ако ви издадем всички тайни, няма да останете смаяни в края на филма, както остават 90% от хората, които го изгледаха.

50/50
Хана - Hanna
Бързи и яростни 6
TILT
The Winning Season
Vanishing on 7th Street
Шантава седмица
Погребан
Такъв е Животът
Билет за отвъдното

Други Заглавия

The Hateful Eight 2015