Омразната осморка

Омразната осморка

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.1 (13 votes)

Харесвате ли филма?

"Омразната осморка" е осмият по ред филм на огромния режисьор Куентин Тарантино. Може би подобни филми обикновено нямат нужда от представяния, но все пак нека кажем поне няколко думи за "Омразната осморка".
Действието се развива само няколко години след тежката Гражданска война в САЩ. В сблъсъка на какви ли не човешки взаимоотношения, страхове и предразсъдъци, се срещат няколко напълно различни герои, всеки със съдбата си, с историята, която ги е довела в една изоставена хижа, от която после никой няма да може да излезе, било заради ужасните зимни условия или заради нещо по-страшно. Но нека не ви разкриваме края на тази история. Героите с които ще се запознаете в "Омразната осморка", са противоречиви, във вражда, в странен последващ съюз, в неистова борба с останалите, но най-вече със самите себе си. От една страна имаме бивш военен, който в момента е ловец на глави. Имаме и една жена, която е от бандата на огромни престъпници, чиито брат между другото е решен да я спаси от останалите във въпросната вила. Бивш майор и един затворник, който трябва да бъде откаран в най-близкия полицейски участък за предаване и получаване на голяма парична награда, са не по-малко важни персонажи на филма.
Да, може би не добихте кой знае каква представа за "Омразната осморка", но това беше и основната ни цел. Ако ви издадем всички тайни, няма да останете смаяни в края на филма, както остават 90% от хората, които го изгледаха.

Елитни убийци
Бавачката (2011)
the other guys
Тя е глас (2014)
Жената чудо 1984 / Wonder Woman 1984 (2020)
Джъстин Бийбър: Никога Не Казвай Никога
Давам им година
Следващите три дни
Самотният Рейнджър
Зеленият стършел / The Green Hornet (2011)
50 нюанса сиво
Frankie and Alice

Други Заглавия

The Hateful Eight 2015