Непобедимите 4 / Expend4bles (2023)

Непобедимите 4 / Expend4bles (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.5 (2 votes)

Филмът "Непобедимите 4" (Expend4bles 2023) представя следващата глава от тази уникална история, показвайки не само нови приключения, но и нови герои. През годините Барни Рос и неговата елитна група от наемници са доказвали, че смелостта и решителността могат да надделеят над всяка опасност. Но новите предизвикателства изискват нови стратегии и подходи.

В "Непобедимите 4" (Expend4bles 2023) появата на зловещия престъпник Суарто застрашава световния мир. В опит да предотврати неговите зли планове, Рос прибягва към допълнителна подкрепа. За да се справи с новата заплаха, екипът е подсилен с нови членове - 50 Cent, Мегън Фок и Тони Джа, които внасят свежи сили и умения. Сега "Непобедимите" трябва да използват целият си опит и знания, за да преодолеят опасностите, които Суарто им поставя на пътя. В битката между добро и зло, само те са способни да възстановят хармонията.

"Непобедимите 4" (Expend4bles 2023) е филмово произведение, което не само развива историята на култовата поредица, но и я обогатява с нови герои и сюжетни обрати. Филмът пресъздава духа на класическия екшън, допълнен съвременни визуални ефекти. Той е не просто още едно продължение на поредицата, а по-скоро е нейно възраждане, което ще задоволи както стари, така и нови фенове. ""Непобедимите 4" (Expend4bles) се очертава като едно от най-очакваните заглавия за 2023 година, препоръчително за всеки истински любител на екшън филмите.

TILT
Вечеря за Идиоти
Доверие / Trust
Hyde Park on Hudson (2012)
Пингвините на Мистър Попър
Последен Изход 5 / Final Destination 5
Джони Инглиш
Университет за таласъми
Цветя на Войната (2011)
Неуредени сметки
Трофейна съпруга
Хобит: Неочаквано пътешествие