Моята голяма луда гръцка сватба 3 (2023)

Моята голяма луда гръцка сватба 3 2023

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Актьори

"Моята голяма луда гръцка сватба" е едно от тези заглавия, което веднага приковава вниманието. И докато мнозина от нас са гледали първите две части с усмивка на лицето, последната част е нещо по-различно. След смъртта на най-възрастният в семейството - Костас, последната му воля насочва семейство Портокалос към родното му село в Гърция. Но както всяко пътуване, това няма да бъде просто екскурзия. Това е завръщане към корените, откриване на нови и стари семейни тайни и среща с миналото. Именно това е сюжетът, който се развива във филмът "Моята голяма луда гръцка сватба 3" (My Big Fat Greek Wedding 3 2023).

Въпреки че пътуването обещава да бъде просто една семейна среща, събитията разкриват намерението на семейство Портокалос да обедини поколенията. Посредством тази екзотична екскурзия, младите участват в приключенията, докато по-възрастните преживяват спомени от миналото. Но както винаги пътуването прераства в една голяма, шумна и забавна сватба, в която възниква хаос, а емоциите никога не спират да кипят. За това, ако искате да се потопите в смях, емоции и в гръцката култура, "Моята голяма луда гръцка сватба 3" (My Big Fat Greek Wedding 3 2023) е филмът, който не бива да изпускате.

Освен завладяващата история, този филм се отличава с дълбокото уважение към Майкъл Константин, актьорът който изигра ролята на Костас. С неговата смърт през 2021 г., създателите на филма решиха да посветят тази трета част в неговата памет. За феновете на филмовата поредица е интересно да отбележим, че режисьорската роля вече е в ръцете на актрисата Ния Вардалос. Освен това, всепризнатият Том Ханкс, който беше продуцент на първите две части, продължава своето участие и в тази трета част озаглавена "Моята голяма луда гръцка сватба 3" (My Big Fat Greek Wedding 3).

Country Strong (2010)
Оглупели от любов
Beginners
Пак ли Ти!
Тиранозавър (2011)
титаник 2
Линкълн (2012)
американецът
Детектив Чинк и Златният кошер
Super
Бурята / The Tempest (2010)
Опашати Сватовници / Zookeeper

Други Заглавия

My Big Fat Greek Wedding 3 (2023)