Моята голяма луда гръцка сватба 3 (2023)

Моята голяма луда гръцка сватба 3 2023

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Актьори

"Моята голяма луда гръцка сватба" е едно от тези заглавия, което веднага приковава вниманието. И докато мнозина от нас са гледали първите две части с усмивка на лицето, последната част е нещо по-различно. След смъртта на най-възрастният в семейството - Костас, последната му воля насочва семейство Портокалос към родното му село в Гърция. Но както всяко пътуване, това няма да бъде просто екскурзия. Това е завръщане към корените, откриване на нови и стари семейни тайни и среща с миналото. Именно това е сюжетът, който се развива във филмът "Моята голяма луда гръцка сватба 3" (My Big Fat Greek Wedding 3 2023).

Въпреки че пътуването обещава да бъде просто една семейна среща, събитията разкриват намерението на семейство Портокалос да обедини поколенията. Посредством тази екзотична екскурзия, младите участват в приключенията, докато по-възрастните преживяват спомени от миналото. Но както винаги пътуването прераства в една голяма, шумна и забавна сватба, в която възниква хаос, а емоциите никога не спират да кипят. За това, ако искате да се потопите в смях, емоции и в гръцката култура, "Моята голяма луда гръцка сватба 3" (My Big Fat Greek Wedding 3 2023) е филмът, който не бива да изпускате.

Освен завладяващата история, този филм се отличава с дълбокото уважение към Майкъл Константин, актьорът който изигра ролята на Костас. С неговата смърт през 2021 г., създателите на филма решиха да посветят тази трета част в неговата памет. За феновете на филмовата поредица е интересно да отбележим, че режисьорската роля вече е в ръцете на актрисата Ния Вардалос. Освен това, всепризнатият Том Ханкс, който беше продуцент на първите две части, продължава своето участие и в тази трета част озаглавена "Моята голяма луда гръцка сватба 3" (My Big Fat Greek Wedding 3).

Kill the Irishman
Тримата мускетари 3D
пукнатини
Серена
Робокоп
Мъж на Ръба (2012)
47 ронини
The Resident
Зимна приказка в Ню Йорк
ТОР: Богът на гръмотевиците
Country Strong (2010)

Други Заглавия

My Big Fat Greek Wedding 3 (2023)