Момчетата от Джърси

Момчетата от Джърси

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.5 (2 votes)

Харесвате ли филма?

Франки Вали, Томи Девито, Ник Масси и Боб Гаудио са четири момчета от размирен квартал в Нюарк (щат в Ню Джърси), където работническата класа съжителства с организираната престъпност. Без възможност да се развиват, момчетата се замесват с престъпния свят, но нещо ще промени съдбата им и това е музиката. Така те създават една от световно известните групи в музикалната история - "Четирите сезона".
Клинт Истууд, който получава четири Оскара с филмите "Непростимо" и "Момиче за милиони" е фен на джаза и последовател на групата от самото й създаване, за това и се е постарал доста като режисьор, при екранизацията на историята.
Филмът пренася на големия екран хитовия мюзикъл от Бродуей - "Джърси Бойс". Мюзикълът е на сцената повече от осем години разказвайки историята на легендарния вокал от квартета "The Four Seasons" (Четирите сезона) . Четиримата певци са свързани с подземния свят на Ню Джърси, докато просперират в музикалната си кариера с песни, смятани за класики от ранния рокендрол като "Sherry", "Rag Doll" и "My Eyes.

заразно зло - живот след смъртта
Скитница
Легендата за Пазителите: Совите на Га'Хол
Размяната
The Company Men (2010)
From Prada to Nada
Deadfall (2012)
Premium Rush (2012)
Високо напрежение
Само приятели?
Нарния 3D
Правилата на Банен

Други Заглавия

Jersey Boys 2014