Момчетата от Джърси

Момчетата от Джърси

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.5 (2 votes)

Харесвате ли филма?

Франки Вали, Томи Девито, Ник Масси и Боб Гаудио са четири момчета от размирен квартал в Нюарк (щат в Ню Джърси), където работническата класа съжителства с организираната престъпност. Без възможност да се развиват, момчетата се замесват с престъпния свят, но нещо ще промени съдбата им и това е музиката. Така те създават една от световно известните групи в музикалната история - "Четирите сезона".
Клинт Истууд, който получава четири Оскара с филмите "Непростимо" и "Момиче за милиони" е фен на джаза и последовател на групата от самото й създаване, за това и се е постарал доста като режисьор, при екранизацията на историята.
Филмът пренася на големия екран хитовия мюзикъл от Бродуей - "Джърси Бойс". Мюзикълът е на сцената повече от осем години разказвайки историята на легендарния вокал от квартета "The Four Seasons" (Четирите сезона) . Четиримата певци са свързани с подземния свят на Ню Джърси, докато просперират в музикалната си кариера с песни, смятани за класики от ранния рокендрол като "Sherry", "Rag Doll" и "My Eyes.

Самотният Рейнджър
От глупав по-глупав: Завръщането
Страшен филм 5
All Good Things
Night Catches Us (2010)
Дама, Поп, Асо, Шпионин (2011)
Ваканцията на кума
Мисията невъзможна: Режим Фантом
The Way Back
Hoodwinked Too! Hood VS. Evil
Вози се с мен

Други Заглавия

Jersey Boys 2014