Мечта за Марс / Moonshot (2022)

Мечта за Марс / Moonshot (2022)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Филмът "Мечта за Марс" (Moonshot) от 2022 година е романтична комедия с научнофантастични елементи, разказваща историята за двама колежани, които се съюзяват в неочаквано приключение към Марс. В ролята на главните герои влизат Лана Кондор и Коул Спраус, които играят Софи и Уолтър.

Сюжетът се развива в близко бъдеще, в което пътуванията до Марс са станали възможни и сравнително достъпни благодарение на частна космическа компания. Софи е амбициозна студентка, която мечтае да се премести на Марс, за да се присъедини към своя приятел, който вече живее там и работи по колонизацията на планетата. Уолтър, от друга страна, е млад мъж с мечта да се свърже отново със своята детска любов, която също е на път за Марс.

Двамата се срещат случайно и решават да се промъкнат на борда на космическия кораб, който пътува до Марс. Въпреки различията в характерите и целите си, Софи и Уолтър започват да развиват близост по време на пътуването си. Те се сблъскват с различни предизвикателства и комични ситуации, които ги карат да преосмислят своите възгледи за живота, любовта и мечтите си. По пътя към Марс, Софи и Уолтър се учат един от друг и разбират, че понякога най-важните открития се случват не когато достигнеш крайната си цел, а по време на самото пътуване.

"Мечта за Марс" (Moonshot) е забавна и духовита история със сериозни моменти, която предлага свеж поглед към романтичната комедия чрез научнофантастичен контекст. Филмът разглежда теми като междуличностните отношения и важността на преследването на мечтите.

Спайдър-мен: През Спайди-вселената (2023)
Монте Карло
Wreck-It Ralph (2012)
Зеленият Фенер
Индиана Джоунс 5 и реликвата на съдбата (2023)
Размяната
21 Jump Street
Бързи и яростни 6
Life of Pi Poster
Уинтър: Историята на един делфин
Невероятният Спайдър-Мен (2012)
Waiting for Forever