Малката русалка / The Little Mermaid (2023)

Малката русалка / The Little Mermaid (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.4 (40 votes)

Потопете се в мистичния свят на подводното кралство Атлантика, където властват могъщият цар Тритон и неговата най-малка дъщеря Ариел - русалка със сърце, изпълнено с любопитство и мечти. Филм от 2023 година "Малката русалка" (The Little Mermaid) ни представя пъстрия свят на морските дълбини и желанието на Ариел да открие непознатото.

Обзета от любопитство, Ариел е готова на всичко, за да разбере какво се крие над водната повърхност. Въпреки строгата забрана на своя баща, тя не може да се сдържи и се впуска в едно от най-големите приключения на своя живот. Така съдбата я отвежда до края на океана, където среща своята голяма любов - прекрасният принц Ерик. Това се случва по време на корабокрушение, при което Ариел спасява принца. Това дава началото на една невероятна история, в която малката русалка сключва сделка с хитрата и зловеща морска вещица Урсула. В замяна на своя завладяващ и неповторим глас, Ариел получава шанса да стъпи на сушата като човек, имайки само три дни, за да завладее сърцето на принц Ерик. Времето е ограничено, а предизвикателствата се натрупват, докато русалката трябва да се изправи пред избора между своя свят и новата си любов.

С подкрепата на своите верни приятели, рибката Флаундър и морският рак Себастиан, Ариел се изправя пред най-голямото предизвикателство - да изпита целувката на истинската любов от принц Ерик, преди времето да изтече. В противен случай, тя ще се върне завинаги в морското кралство, обвързана със сделката със злата Урсула.

Филмът "Малката русалка" (The Little Mermaid 2023) е завладяваща история за любовта и решимостта на една русалка да следва своите мечти, независимо от препятствията. Филмът ни отвежда на едно увлекателно пътешествие, изпълнено с емоции и непредвидими обрати, в което Ариел ще изпита силата на любовта.

Моята голяма луда гръцка сватба 3 2023
Костенурките нинджа
Отвлечен
Тайните служби на Дядо Коледа (2011)
Пчеларят: Смъртна Присъда / The Beekeeper (2024)
Самотният Рейнджър
Дон Джон
Маями Бич: Посока Лос Анджелис / Miami Bici 2  (2023)
Американска схема
Рамона и Бизу
Вълкът от Уолстрийт
Генезис / Inception