Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)

Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (2 votes)

В самото сърце на Ню Йорк, в старата пожарна станция, която някога е била щаб на легендарните Ловци на духове, се разгръща новата глава от епичната сага - "Ловци на духове: Замръзналата империя" (2024). След събитията в предишния филм, където семейство Спенглър се изправи срещу могъщия Гозър в малко провинциално градче в Оклахома, те се завръщат там, където всичко започна, за да продължат своята борба със свръхестественото. Този път, обаче, заплахата е напълно нова и непредвидима. Сред лятната жега, духове навлизат в града, предизвиквайки истински ледников период. Старите и нови ловци на духове се обединяват срещу този необичаен враг, обгръщащ улиците на Манхатън в леден плен.

След поредица от неуспешни мисии и големи материални щети, Фийби - най-младият член на семейство Спенглър, е принуден да се откаже от протонния излъчвател и да се научи да живее като обикновен младеж. Семейство Спенглър ще се опитат да изградят нова стратегия за справяне със заплахата. В лаборатория, пълна с най-новите технологии за лов на духове, те откриват древен артефакт, който може да бъде ключът към разгадаването на мистерията, но също така може да освободи още по-голяма сила, способна да унищожи човечеството.

Ще успеят ли Ловците на духове да спасят Ню Йорк от ледената катастрофа и да предотвратят края на света, или ще бъдат победени от силите, които са извикали от отвъдното, ще разберем гледайки най-новият филм от култовата поредица озаглавен "Ловци на духове: Замръзналата империя" (Ghostbusters: Frozen Empire 2024).

Аз Проклетникът
Peep World
Силна Година
Win Win
Човек на гнева
Ласи - Едно невероятно приключение / Lassie: A New Adventure (2023)
дявол
Трофейна съпруга
Последният повелител на въздуха
Генезис / Inception
Размяната
Хищници

Други Заглавия

Ghostbusters: Frozen Empire