Лошите момчета / The Bad Guys (2022)

Лошите момчета / The Bad Guys (2022)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (4 votes)

Филмът "Лошите момчета" (The Bad Guys) от 2022 година представлява анимационна комедия, разказваща историята на едноименната група престъпници, които са антропоморфни животни. Групата включва Мистър Вълк, Мистър Змия, Мистър Пираня, Мистър Акула и Тарантула. Те са известни с това, че извършват големи обири, като винаги са една крачка пред закона, благодарение на своите умения и интелигентност. Сценарият е вдъхновен от едноименната детска книга на Аарон Блейби и привлича вниманието със своя уникален хумор и динамични персонажи.

Сюжетът започва с поредица от успешни кражби, които утвърждават репутацията на "Лошите момчета", като непобедими в света на престъпността. Въпреки това, след един особено амбициозен обир, те попадат в капан, организиран от полицията, в следствие на който са арестувани. Въпреки изглеждащото безизходно положение, Мистър Вълк успява да убеди властите да им дадат шанс за реабилитация, обещавайки че те ще се променят и ще станат добри граждани.

С помощта на своят наставник - професор Рупърт, "Лошите момчета" започват своя път към промяната. Те се опитват да се адаптират към нормалния живот, извършвайки добри дела и помагайки на общността, но скоро разбират, че обществото не е готово да ги приеме в новата им роля. Въпреки непрекъснатите им опити да се докажат, те са изправени пред предразсъдъци и съмнения от страна на хората около тях. Ситуацията се усложнява, когато нов злодей, с прозвището Губернаторът, се появява на сцената с план да дискредитира "Лошите момчета" и да ги използва като козове за своите злодеяния. Той се опитва да ги подлъже, като ги накара да участват в обир, който всъщност е капан, за да ги вкара отново зад решетките.

В кулминацията на филма "Лошите момчета" (The Bad Guys) героите трябва да се изправят пред своето най-голямо изпитание – да докажат, че наистина са се променили, защитавайки града от катастрофална заплаха. Те ще трябва да използват всички свои умения, не за престъпления, а за да спасят града, показвайки, че всеки заслужава втори шанс и че промяната към по-добро е възможна за всеки, дори и за "лошите момчета".

Decisions (2011)
Rise of the Guardians (2012)
Червената шапчица
американецът
Великият Гетсби
Туристът
Кожата, в която живея
Кешбол / Moneyball
Пътуване до Тайнствения Остров (2012)
Омъжи се за мен / Marry Me (2022)
Ласи - Едно невероятно приключение / Lassie: A New Adventure (2023)
Бързи и яростни 10 / Fast X (2023)