Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)

Лоши момчета: Всичко или нищо (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

"Лоши момчета 4: Всичко или нищо" (2024) продължава приключенията на любимите полицаи Майк Лоури и Маркъс Бърнет, изиграни от Уил Смит и Мартин Лорънс. Този път те са изправени пред нови предизвикателства, които заплашват не само техния живот, но и репутацията на покойния им капитан Конрад Хауърд. Филмът започва с шокиращо разкритие, че капитан Хауърд е бил замесен в сделки с престъпници. Тази новина разтърсва основите на полицията в Маями и предизвиква сериозни съмнения сред колегите му. Майк и Маркъс, които дълбоко уважават Хауърд, отказват да повярват в обвиненията и решават да разкрият истината. Те се заемат с лично разследване, за да изчистят името на своя капитан и да възстановят честта му.

Докато разследват, Майк и Маркъс се озовават в центъра на голяма конспирация, която ги превръща в най-издирваните хора в Маями. Те са принудени да действат извън закона, за да открият истинските виновници. Главните герои се сблъскват със сериозни опасности и нови врагове, които правят тяхната мисия още по-сложна и рискована. Така любимите ни полицаи отново се сблъскват с трудности и опасности, разчитайки на своята вярност един към друг и на необичайния си стил на справяне със ситуацията. Те използват своята комична и понякога хаотична тактика, за да се справят с враговете и да напредват в разследването. Въпреки че са преследвани от закона, те остават решени да разкрият истината и да докажат невинността на своя капитан.

Лоши момчета: Всичко или нищо (Bad Boys: Ride or Die) от 2024 г. предлага на зрителите едно вълнуващо и динамично продължение на популярната поредица. Филмът комбинира екшън, хумор и напрежение, създавайки незабравимо изживяване за феновете на Майк и Маркъс. Те отново доказват, че са не само отлични детективи, но и верни приятели, готови да рискуват всичко за истината и справедливостта.

Супер 8, Super 8
Облакът Атлас
Waiting for Forever
Жената чудо 1984 / Wonder Woman 1984 (2020)
Космосът между нас The Space Between Us 2017
Limitless
След всичко / After Everything (2023)
Елитни убийци
Хиляда Думи (2012)
Rabbit Hole (2010)
Miss Bala (2011)

Други Заглавия

(Bad Boys: Ride or Die