Ласи - Едно невероятно приключение

Ласи - Едно невероятно приключение / Lassie: A New Adventure (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.3 (7 votes)

В света на киното са създадени безброй филми за верни четириноги приятели, но малко от тях са успели да оставят такъв неизтриваем отпечатък в сърцата на публиката като Ласи. В най-новата си екранизация, "Ласи - Едно невероятно приключение" (Lassie: A New Adventure 2023), легендарното куче отново радва зрителите със своите приключения и доказа, че приятелството може да преодолее всяко препятствие.

Сюжетът на "Ласи - Едно невероятно приключение" (2023) ни отвежда в живописния Южен Тирол, където отиват младото момче Фло и неговата вярна четиринога приятелка Ласи, за да прекарат лятната ваканция при леля си Козима. Там обаче, вместо да се потапят в спокойствието на селското ежедневие, те са въвлечени в разкриването на мистериозното изчезване на кучета от различни породи. Това се случва, когато Пипа - любимото кученце на семейството, също бива откраднато. Така Фло, Ласи и техни приятели се заемат със спасението на Пипа. Историята разгръща уменията и смелостта на Ласи, която води Фло през редица приключения. Междувременно ще се опитат да разобличат схемата на крадците на домашни любимци.

Филмът "Ласи - Едно невероятно приключение" (Lassie: A New Adventure 2023) е изпълнен с емоционални моменти и динамични сцени, които поддържат зрителският интерес. Но най-важното послание, което филмът предава е че в трудните времена, верните приятели са най-ценното, което имаме.

Мисията невъзможна: Режим Фантом
Отново любов / Love Again (2023)
Хана - Hanna
Dylan Dog: Dead of Night
Стажанти
Африкански Котки
Къща на духовете
Аватар 2: Природата на водата (2022)
В един по-добър свят
Bereavement
Писък 4,Scream 4

Други Заглавия

Lassie: A New Adventure (2023)