Кумба

Кумба

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.8 (60 votes)

Кумба е една специална зебра, защото има само половината от ивиците си. Когато езерцето на стадото пресъхва, всички хвърлят вината върху него, тъй като е различен. За да сложи край на това, Кумба решава да намери митичното езерото, където зебрите са пили вода от незапомнени времена, за да може да получи липсващите си ивици. По време на пътуването му, Кумба ще се изправи срещу злия леопард Фанго, но и ще срещне добри приятели и ще осъзнае, че да си различен, може да бъде и хубаво нещо.
"Кумба" е 3D анимационен филм на режисьора Антъни Силверстън, с който той дебютира на големия екран. В центъра на историята е млада зебра на име Кумба, която има само половината от черно-белите си ивици. Стадото към което принадлежи го обвинява за ужасната суша, обхванала региона и затова той решава да се впусне в приключение, за да стане зебра като всички останали.
Този филм разглежда въпроса за различията, показвайки, че не е лошо да си различен, а в многообразието се крие бъдещето на еволюцията на животните.

Костенурките нинджа Пълен хаос 2023
Мъж на аванта / Something Borrowed
Тайната на горските пазители
21 Jump Street
Алвин и Чипоносковците: Чипо-Крушение (2011)
Отново любов / Love Again (2023)
Сватбен Обет (2012)
Джъстин Бийбър: Никога Не Казвай Никога
All Good Things
Cat Run
Water for Elephants
Аз, проклетникът 2

Други Заглавия

Khumba 3D 2013