Кумба

Кумба

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.8 (60 votes)

Харесвате ли филма?

Кумба е една специална зебра, защото има само половината от ивиците си. Когато езерцето на стадото пресъхва, всички хвърлят вината върху него, тъй като е различен. За да сложи край на това, Кумба решава да намери митичното езерото, където зебрите са пили вода от незапомнени времена, за да може да получи липсващите си ивици. По време на пътуването му, Кумба ще се изправи срещу злия леопард Фанго, но и ще срещне добри приятели и ще осъзнае, че да си различен, може да бъде и хубаво нещо.
"Кумба" е 3D анимационен филм на режисьора Антъни Силверстън, с който той дебютира на големия екран. В центъра на историята е млада зебра на име Кумба, която има само половината от черно-белите си ивици. Стадото към което принадлежи го обвинява за ужасната суша, обхванала региона и затова той решава да се впусне в приключение, за да стане зебра като всички останали.
Този филм разглежда въпроса за различията, показвайки, че не е лошо да си различен, а в многообразието се крие бъдещето на еволюцията на животните.

Не се Плаши от Тъмното
В един по-добър свят
Мартенски Дни
Вози се с мен
Червените Опашки (2012)
Непреклонните
Пингвините на Мистър Попър
Палавата Класна
Давам им година
Легендата за Пазителите: Совите на Га'Хол
Limitless
Мъпетите (2011)

Други Заглавия

Khumba 3D 2013