Круд 2013

Круд

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.6 (80 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Круд" излиза на екран през март 2013 година. Тази история ще донесе невероятно удоволствие на всеки, поискал да я види.
Във филмът "Круд" едно семейство преживява приключение, което ще промени не само техния живот, но и този на целия свят. Времето в което се развива действието на тази невероятна анимация, ни отвежда милиони години назад в историята на човечеството. Там, ще имаме удоволствието да открием първообраза на нашите праотци, да наблюдаваме живота на първобитния човек и промяната му към по-добро съществуване. Това е времето, когато планетата ни тепърва е започвала да разцъфтява. Именно тогава красивите пейзажи, вълшебната природа и сегашните земни същества са поставяли своето съществуване. Интересното в цялата история е, как това прекрасно и сплотено семейство за първи път открива новата природа, новите видове същества, които никога не са виждали до момента. Заедно с промяната на планетата, ще се променят и нашите герои, а и няма да липсва най-важното – любов!
Сюжетът в "Круд" се върти около едно първобитно и симпатично семейство. Доисторическото време в което живее семейство Круд е тежко и непосилно за съвременния човек. Всичко започва от земетресение, което унищожава така нареченото първобитно селище, а именно пещерата, която винаги е била тяхната крепост. Консервативният вожд на племето, Краг остава сам със семейството си и без дом. Те са принудени да напуснат познатата среда и да потърсят нов живот на друго място. По време на преселването си, главният герой се среща с номад, пътешественик с новаторски идеи, който буквално очарова цялото племе, а в частност най-голямата дъщеря на Краг. При появата на толкова колоритна и волева личност в живота на семейството, Краг няма никакво намерение да губи авторитета си, особено в очите на дъщеря си. Малкото племе претърпява емоционални събития, открива Новата земя, изпълнена с красота, цветове и непознати животни. Животът на малкото племе става шарен и интересен, а дали любовта между номада и момичето от племето ще възтържествува? Остава да разберем на края на чудесната анимационен филм "Круд".

The Rum Diary
Лоракс (2012)
Правилата на Банен
Мисли Като Мъж (2012)
The Adjustment Bureau
Легендата за Пазителите: Совите на Га'Хол
Ченге за един ден: Мисия Маями
Великото съблазняване
The Lion of Judah
Котаракът в Чизми
Frankie and Alice
Великият Гетсби

Други Заглавия

Crood Awakening, Croods 3D, The Croods