Круд 2013

Круд

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.5 (81 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Круд" излиза на екран през март 2013 година. Тази история ще донесе невероятно удоволствие на всеки, поискал да я види.
Във филмът "Круд" едно семейство преживява приключение, което ще промени не само техния живот, но и този на целия свят. Времето в което се развива действието на тази невероятна анимация, ни отвежда милиони години назад в историята на човечеството. Там, ще имаме удоволствието да открием първообраза на нашите праотци, да наблюдаваме живота на първобитния човек и промяната му към по-добро съществуване. Това е времето, когато планетата ни тепърва е започвала да разцъфтява. Именно тогава красивите пейзажи, вълшебната природа и сегашните земни същества са поставяли своето съществуване. Интересното в цялата история е, как това прекрасно и сплотено семейство за първи път открива новата природа, новите видове същества, които никога не са виждали до момента. Заедно с промяната на планетата, ще се променят и нашите герои, а и няма да липсва най-важното – любов!
Сюжетът в "Круд" се върти около едно първобитно и симпатично семейство. Доисторическото време в което живее семейство Круд е тежко и непосилно за съвременния човек. Всичко започва от земетресение, което унищожава така нареченото първобитно селище, а именно пещерата, която винаги е била тяхната крепост. Консервативният вожд на племето, Краг остава сам със семейството си и без дом. Те са принудени да напуснат познатата среда и да потърсят нов живот на друго място. По време на преселването си, главният герой се среща с номад, пътешественик с новаторски идеи, който буквално очарова цялото племе, а в частност най-голямата дъщеря на Краг. При появата на толкова колоритна и волева личност в живота на семейството, Краг няма никакво намерение да губи авторитета си, особено в очите на дъщеря си. Малкото племе претърпява емоционални събития, открива Новата земя, изпълнена с красота, цветове и непознати животни. Животът на малкото племе става шарен и интересен, а дали любовта между номада и момичето от племето ще възтържествува? Остава да разберем на края на чудесната анимационен филм "Круд".

Dylan Dog: Dead of Night
Заразяване / Contagion
Вълкът от Уолстрийт
Сутрешен Блок
Клубът на купувачите от Далас
Грейс от Монако
Black Swan
Skyfall (2012)
В Земя на Кръв и Мед (2011)
американецът
Как Разбра? / How do you know?
Майло на Марс

Други Заглавия

Crood Awakening, Croods 3D, The Croods