Красиво бедствие (Beautiful Disaster)

Красиво бедствие (Beautiful Disaster)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.8 (88 votes)

Във филма "Красиво бедствие" (Beautiful Disaster) противоположните светове на Аби и Травис се сблъскват в динамична и изпълнена със страст история. Аби е първокурсничка, която иска да остави тъмното си минало зад гърба си и да се наслади на новия си живот в колежа. От друга страна Травис е бунтар, който през нощта се състезава на ринга, а през деня е известен като университетския разбивач на сърца. Аби няма намерение да има нищо общо с него, но това я прави още по-интересна за Травис.

Решен да завладее сърцето на Аби, Травис й предлага необичаен облог. Ако той спечели предстоящият си боксов мач, Аби трябва да съжителства с него в апартамента му, за период от един месец. След като Травис печели облога, това дава началото на едно вълнуващо приключение, изпълнено с емоции, драма и страст. Двамата главни герои на филма "Красиво бедствие" (Beautiful Disaster) ще се изправят пред миналото си, за да открият истинската сила на любовта. Докато Травис и Аби се опитват да разкрият сърцата си, мрачното минало на Аби заплашва да разбие новата им връзка. Неподготвен за предизвикателствата, които го очакват, Травис ще научи, че истинската любов може да се окаже най-голямото му предизвикателство.

Филмът "Красиво бедствие" (Beautiful Disaster) разглежда дълбоките емоции, които двамата герои изпитват един към друг, докато се опитват да разберат какво означава да бъдеш влюбен и как да се справят с предизвикателствата, които животът им предлага. Актьорите Дилън Спраус и Вирджиния Гарднър, изпълняващи образите на Травис и Аби, успяват да пресъздадат страстта във взаимоотношенията на своите герои и да превърнат филма в едно невероятно кино преживяване.

Убийствен пъзел 10 / Saw X (2023)
Изпепелени
Win Win
The Last Lions
Конгресът
Bereavement
the extra man
red dawn
Тиранозавър (2011)
Семейство Милър