Котки в музея / Cats in the Museum (2023)

Котки в музея / Cats in the Museum (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.8 (5 votes)

"Котки в музея" (2023) е завладяващ анимационен филм, който ни отвежда в света на приятелството, приключенията и изкуството, разказвайки историята на младата котка Винсънт и неговия приятел мишката Морис. Филмът пренася зрителите в свят на приключения и въображение, разкривайки дълбоките връзки между героите и изкуството.

След неочаквана буря Винсънт и Морис се озовават в Ермитажа. Там те срещат елитен отряд котки, чиято мисия е да предпазват шедьоврите на изкуството от мишки и други вредители. Въпреки че Винсънт търси приемане от новите си приятели котки, той не иска да изложи на опасност приятелството си с Морис, който му е спасил живота. Ситуацията става все по-сложна, когато в музея пристига Мона Лиза. Мишката Морис с нетърпение очаква възможността да "опита" този шедьовър. Преди това да се случи обаче, Винсънт и Морис трябва да се справят с по-голяма заплаха - опит за кражба от музея. Междувременно, Винсънт се опитва да спечели вниманието на привлекателната котка Клеопатра, като се опитва да балансира между новите и старите приятели, както и между отговорностите, които идват с приемането му в отряда на котките​ охранители на музея​.

"Котки в музея" е филм, който подчертава значимостта на изкуството и неговата способност да събира хората, независимо от техния произход или вид. Със своята неподражаема енергия и харизма, "Котки в музея" се превръща в истинско визуално и емоционално кино изживяване.

The King's Speach
Сивият (2012)
заразно зло - живот след смъртта
Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2
Писък 4,Scream 4
Монте Карло
Синия бръмбар / Blue Beetle (2023)
All Good Things
Хижа в Гората (2011)
Мисията невъзможна: Режим Фантом
Жената в Черно (2012)