Костенурките нинджа: Пълен хаос (2023)

Костенурките нинджа Пълен хаос 2023

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.9 (15 votes)

Историята в анимационният филм от 2023 година "Костенурките нинджа: Пълен хаос" (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) се върти около епичното приключение на четирите братя костенурки - Донатело, Леонардо, Микеланджело и Рафаел. Живеещи далеч от очите на света в канализационните тунели на Ню Йорк, тези костенурки не са обикновени. Те са мутанти, обучени в изкуствата на нинджите от техния учител Сплинтер. Въпреки изолираното си съществуване, те искат да бъдат признати и уважавани като герои.

Когато настъпва моментът да излязат на повърхността, те използват помощта на младата журналистка Ейприл О'Нийл, за да се борят със зловещия престъпен синдикат, ръководен от безскрупулния суперзлодей, Шрьодер. Очаквайки лесна победа, те са изненадани да открият, че противниците им са също толкова добре обучени колкото тях.

Сюжетът на "Костенурките нинджа: Пълен хаос" (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 2023) се заплита, когато става ясно, че злодеите планират нещо повече от градско доминиране - целокупното унищожение. Ситуацията става все по-драматична, а четирите костенурки нинджи осъзнават, че може би нямат необходимата сила, за да се справят самостоятелно с тази апокалиптична заплаха. Това е битка, която изисква не само физическа сила, но и интелект.

Въз основа на богатата традиция на комиксите на Кевин Ийстман и Питър Леърд, "Костенурките нинджа: Пълен хаос" (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 2023) е един динамичен, вълнуващ и емоционален филм, който представя нови, автентични гласове в ролите на героите, за да пренесе дълбоко човешката природа на тези уникални герои.

Костенурките нинджа Пълен хаос 2023
57 секунди / 57 Seconds (2023)
Уонка / Wonka (2023)
Точната бройка / What's Your Number?
Здрач 3 : Затъмнение
Размяната
След всичко / After Everything (2023)
Операция Форчън: Троянски кон (2023)
А Отборът
Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2
Вечеря за Идиоти
Голямо Чудо (2012)

Други Заглавия

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem