Космосът между нас

Космосът между нас The Space Between Us 2017

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.4 (36 votes)

Първата експедиция на Марс ще стане факт. Няколко доброволци се съгласяват да напуснат Земята по своя воля, за да станат първите жители на Червената планета. Взимайки това решение всеки от тях прекрасно разбира, че експериментът може да се провали и връщане назад няма. Но въпреки това, те тръгват да колонизират безлюдната планета Марс. С тях тръгва младо бременно момиче, което отчаяно се опитва да избяга от обстоятелства на Земята. Веднага щом космическият кораб каца на Марс, девойката ражда прекрасно и здраво момченце. Самата тя обаче, заради усложнения умира веднага след раждането му. Тя не успява да каже на никой, кой е бащата на детето и това остава загадка… Момченцето расте любознателно, постоянно чете за Земята, все нещо изследва и изчислява. Когато Гарднър Елиът вече е тийнейджър, той започва да се интересува от това, кои са неговите родители. Всичките 14 души на борда на космическата станцията, с които той живее знаят всичко за майка му. Никой от тях обаче не знае нищо за баща му освен, че най-вероятно, живее някъде на Земята. Елиът се вдъхновява от възможността да се срещне с баща си и започва активно да го търси. Така в интернет той се запознава със земно момиче на име Талса, която веднага се превръща в любовта на живота му. И тук на главният герой се отдава възможност да лети до Земята. Но това не е толкова лесно, защото, роден и живял на Марс, Елиът е неприспособен към земните условия. Тялото му е свикнало с гравитацията на Марс и може да не понесе земното притегляне. Но въпреки това, Елиът в името на любовта се решава на това опасно космическо пътешествие, само за да се срещне с онази, която обиква силно.
Талса е мило и красиво момиче, не подозиращо, че общува с момче от друга планета. При запознанството им Елиът от страх комуникацията с момичето да не прекъсне в самото начало, скрива факта, че се намира на милиони километри от нея. Талса дори не предполага, че Космосът е най-голямата пречка за реализирането на личната им среща.
След като пристига на Земята главният герой се озовава в лаборатория, където учените установяват, че белите дробове на Гарднър Елиът са неприспособени към земната атмосфера и той може да умре. Но момчето няма никакво намерение да се превръща в опитно зайче и бяга от лабораторията. Той бърза да се срещне с момичето, което така силно е пленило сърцето му – сърце, което може да не издържи на земната гравитация…

Столичани в Повече
Транс
American Reunion (2012)
Taken 2 (2012)
Пътешествията на Гъливер
Игрите на Глада (2012)
Хипнотик / Hypnotic (2023)
Последният повелител на въздуха
Любов от Разстояние
Win Win
Призрачен Ездач 2: Духът на Отмъщението (2012)
Каубои и извънземни

Други Заглавия

The Space Between Us 2017