Капитан Марвел 2 / The Marvels (2023)

Капитан Марвел 2 / The Marvels (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.3 (4 votes)

Фантастичният филм "Капитан Марвел 2" (The Marvels 2023) отваря нова страница в епопеята на Марвел, в която небесните героини са поставени пред неочаквани космически предизвикателства. Той е предвестник на нова ера на космически приключения и супергеройски епопеи.

В центъра на сюжета е Карол Данвърс, известна като Капитан Марвел, която след спасяването си от тираничните Крий, отново е изправена пред задачата да защити вселената от неизвестни заплахи. Заедно с нея на сцената влизат две други мощни героини - Камала Хан и Моника Рамбоу. Трите създават необикновен алианс, като всяка със своите уникални способности и характери, добавя уникална нотка към съюза им. Мистерията около тяхната връзка се задълбочава, когато откриват, че могат да си разменят местата при използване на своите сили.

Със събитията в този филм, Марвел отново поставя висок стандарт, чрез емоционално и визуално удоволствие за зрителите. Историята в "Капитан Марвел 2" (The Marvels 2023) се разгръща в съвременен контекст, като проследява развитието на взаимоотношенията между героите и техните усилия да разгадаят мистерията, която ги свързва. Този филм не само разкрива нови герои и връзки, но и подготвя терена за бъдещи сюжетни линии във Вселената на Марвел. Зрелищните визуални ефекти и динамичният сюжет го превръщат в препоръчителен за гледане от всеки фен на жанра.

Шерлок Холмс: Игра на сенки (2011)
50/50
След всичко / After Everything (2023)
Коледа с Харолд и Кумар (2011)
Рио 3D
Призраци във Венеция / A Haunting in Venice (2023)
Immigration Tango
Нашият Брат Идиот
Мъпетите (2011)
Спайдър-мен: През Спайди-вселената (2023)
Такъв е Животът
Wreck-It Ralph (2012)