Желание / Wish (2023)

Желание / Wish (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.2 (19 votes)

"Желание" (Wish 2023) е детски филм, който потапя зрителите във вълшебния свят на кралство Розас, където смелото седемнадесетгодишно момиче Аша получава възможността да се изправи срещу злото и да защити своето приказно кралство. В тази приказка за доброто, Аша и нейният нов приятел - космическата сила Звезда, трябва да се изправят срещу лукавия крал Магнифико, който злоупотребява с желанията на хората, за да укрепи своята власт над кралството.

Аша е младо момиче, което живее в кралство Розас и усеща тъмна сила около своя владетел Крал Магнифико. В един момент тя отправя искрена молба към небосвода, на която отговаря Звезда - магическа сила от небето, която има способността да изпълнява желания. Заедно те трябва да преодолеят възникналите злини в кралството и да се борят за по-добро бъдеще за неговите жители. Освен това Аша има сладко козле на име Валентино, което благодарение на едно изпълнено желание, придобива способността да говори. Това добавя комичен елемент към филма, а също така предоставя на Аша верен приятел и спътник в борбата срещу злото в лицето на Крал Магнифико. Героят на Валентино е озвучен от талантливия актьор Алън Тюдик, който е известен с множество роли в анимационни филми на Дисни​.

"Желание" (2023) е вълшебен анимационен филм, който създава мост между реалността и фантазията, като разкрива значимостта на смелостта и доброто в света на приказките. Филмът се отличава със своя уникален анимационен стил, който комбинира компютърна анимация с визията на акварелна анимация.

This Is 40 (2012)
Ранго 3D
Soul Surfer
Самотният Рейнджър
алфа и омега
Непреклонните
Люси
Анатомия на едно падане / Anatomy of a Fall (2023)