Искам те обратно при мен

Искам те обратно при мен / Want You Back (2022)

Рейтинг

No votes yet

Филмът "Искам те обратно при мен" (I Want You Back) разказва историята на двама непознати - Питър и Ема, които се срещат и обединяват сили в опит да върнат бившите си партньори, след като и двамата са изоставени. Двамата са напълно различни, работят на различни места в един и същ град, но съдбата ги сближава, когато се срещат случайно и разбират, че споделят обща болка от раздялата. Питър е служител във финансова компания, а Ема работи като учителка. Въпреки че на пръв поглед нищо не ги свързва, те бързо установяват дълбока емоционална връзка, тъй като и двамата търсят утеха в своето общо нещастие.

Решени да върнат бившите си любими обратно в живота си, двамата герои на филма "Искам те обратно при мен" (I Want You Back) измислят план, който включва интриги и манипулации. Те се внедряват в живота на новите партньори на своите бивши, опитвайки се да саботират тези връзки и да покажат, че те самите те са по-добрият избор. Питър се опитва да разбие новата връзка на своята бивша приятелка, като се приближава до нейния нов приятел под прикритие, докато Ема се опитва да саботира връзката на своя бивш чрез приятелство с неговата нова приятелка. В хода на този процес обаче, двамата започват да разбират по-дълбоко значението на истинската любов.

Събитията в "Искам те обратно при мен" (I Want You Back 2022) се развиват в комичен и понякога абсурден ритъм, като филмът предлага забавни и неочаквани обрати. Питър и Ема се сблъскват с редица комични и неловки моменти, които ги карат да преосмислят своите първоначални намерения и да разберат, че понякога това, което мислят и желаят не е непременно това, от което наистина се нуждаят.

Секретариат
Закрилникът 3: Последна част (2023)
legendary
Дърти Хлапета
Червената шапчица
Вдън горите
в ритъма на танца 3
Детектив Чинк и Златният кошер
заразно зло - живот след смъртта
Убийствен пъзел 10 / Saw X (2023)
Another Year

Други Заглавия

Want You Back (2022)