Говори с мен / Talk to Me (2023)

Говори с мен / Talk to Me (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.6 (32 votes)

Филмът "Говори с мен" (Talk to Me 2023) пренася зрителите в мистична история, заплетена между реалността и задгробния свят. Мия е обикновена млада девойка, която преживява голямата загубата на майка си. Измъчвана от скръб и желание за контакт с нея, Мия намира група младежи в интернет, които провеждат ритуал, призоваващ духовете от отвъдното. Увлечена от свръхестественото, тя решава да опита, но преживяването, което следва, далеч надхвърля очакванията й.

В търсене на отговори, главната героиня на филма "Говори с мен" (Talk to Me 2023) решава да участва в един такъв сеанс, където светът на живите и мъртвите се срещат. Опитвайки да се свърже с духа на майка си, Мия неволно отваря портал, позволяващ други духове да навлязат в света на живите. Следва поредица от събития, които трансформират живота й в ужасяващ кошмар, където призраците връхлитат нейното битие. Животът на Мия бързо се превръща в арена за оцеляване. Тя е принудена да се бори с постоянните спектрални видения, като непрекъснато търси начин да се освободи от тази призрачна реалност. Дали Мия ще успее да изпрати призраците обратно в света откъдето са дошли, дали ще се подчини на тяхната воля или ще избере съвсем различен път, предстои да разберем гледайки този спиращ дъха хорър филм.

"Говори с мен" (Talk to Me 2023) е кино изживяване, което разкрива тъмната страна на любопитството и последствията от срещата с неизвестното. Този филм ни напомня за границите, които не бива да бъдат прекрачвани и за страшните последствия, които могат да възникнат, когато бъдат пренебрегнати.

Великият Гетсби
Изход: Богове и Царе
Съдията
Изгубеният град / The Lost City (2022)
Последният Екзорсизъм
Джурасик парк 3D
Ламборгини: Човекът зад легендата
Скок-подскок - Hop
Старо момче
Убежище
Паранормална Активност 2