Големи очи

Големи очи

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.9 (7 votes)

Харесвате ли филма?

"Големи очи" е очарователна кино продукция, посветена на любовта и изкуството като две неразривни една от друга части. На свой ред в сюжета двете вечни категории влизат в сериозна битка за надмощие, а талантът и доказаните чувства, а не някогашната изпепеляваща страст взимат сериозен връх над емоциите.
Главната история във филмът "Големи очи" се върти около прекрасната художничка Маргарет Кийн, която макар и реален персонаж в живота на съвременното ни изкуство е поставена пред нереална борба не за славата си, а за своето признание сред аудиторията. Маргарет е не просто талантлива, но и силно отличаваща се от останалите творци в жанра – всичките й картини включват портрети и много такива, чиито лица са изрисувани с големи, тъжни и почти меланхолични очи. Повечето от творбите на Кийн са посветени на детски лица, но една основна я праща в съда заедно с бившия й съпруг. Тази картина е първата на Маргарет, но по-интересното е че тя се продава и разпространява под името на нейния съпруг Уолтър. Двамата ще трябва да докажат по свой си начин кой всъщност е истинският художник на картините. В съдебната зала двамата претендиращи за титлата създатели на уникалните картини са изправени пред предизвикателството да докажат своя талант. Кийн го демонстрира брилянтно, но пък алчният й съпруг се оправдава с травма на ръката.
Кой ще победи в тази разгорещена битка за надмощие и за слава ще разберете, ако се потопите в харизмата и увлекателната сюжетна линия на най-новия филм за изкуството от близкото минало "Големи очи". Той ще ви разкаже една съвременна приказка за таланта и красивото, която съвсем лесно би могла да бъде опорочена от днешните ценностите като жажда за власт и пари, надмощие и незаслужени почести.

Бобърът / The Beaver
Ледена Епоха 4: Континентален Дрейф
У дома през август
Анонимен 2011
Конспираторът
Клубът на купувачите от Далас
Новогодишна Нощ (2011)
Кожата, в която живея
John Carter (2012)
Zero Dark Thirty (2012)

Други Заглавия

Big Eyes 2014