Гнездото на дракона

Гнездото на дракона

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.8 (90 votes)

Харесвате ли филма?

Ако по някаква случайност ви се гледа анимация то имаме страхотно предложение за вас. Става въпрос за новия анимационен филм "Гнездото на дракона", който, безспорно, ще ви стане фаворит в жанра.
Историята на тази Холивудска продукция се върти около едно магическо царство. Животът в него е спокоен и мирен, докато страшна сила не пожелава да връхлети върху тази приказна земя. Мрачните планини нападат кралството, а за никого не е тайна, че това нападение е знак за пробуждането на най-голямото зло – Черният дракон. Той е не просто опасен и зъл, но и способен да унищожи приказната земя за секунди, за да я вземе за себе си и да продължи своята повсеместна атака и инвазия. Точно тогава всички от приказната земя се обединяват, защото трябва да се опълчат на огромния и толкова страшен Черен дракон. Борбата за надмощие ще е неистова, но когато домът ти е поставен на карта победата е единственият изход от положението.
Анимацията "Гнездото на дракона", категорично, ще ви допадне с чудесната си сюжетна линия и още по-чудесния си хумор. Без значение дали ще я гледате с приятели, почитатели на жанра, или с децата, няма спор, че ще си оправите настроението и ще се забавлявате до последната минута на филма. Не са малко и специалните ефекти, които ще ви впечатлят в "Гнездото на дракона", така че гледайте тази история, за да се пренесете в приказната страна, където истината и справедливостта в крайна сметка ще победят.

Ранго 3D
Живи легенди
Hereafter
Madea's Big Happy Family
Безсмъртен
Трофейна съпруга
Рамона и Бизу
Хари Потър и Даровете на Смъртта
Мисли Като Мъж (2012)
the other guys
Стоун
Dylan Dog: Dead of Night

Други Заглавия

Unfinished Business 2015