Геобуря / Geostorm (2017)

Геобуря / Geostorm (2017)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 5.8 (4 votes)

"Геобуря" (Geostorm 2017) е интригуващ екшън филм, който поставя на преден план борбата между човека и природата. Предвид измененията в климата и опустошителните катастрофи, които те причиняват, световната общност се обединява в един грандиозен опит за контрол върху мощта на природата.

След като катастрофалните климатични условия заплашват бъдещето на човечеството, лидерите на света демонстрират уникална съвместна инициатива. Те разработват и внедряват иновативна система, базирана на сателитна мрежа, обещава да предотврати природните бедствия, като по този начин защитава живота на Земята от бурите и другите опасности, свързани с климатичните промени.

Въпреки началните успехи и амбициозния потенциал на проекта, нещо в него се оказва дефектно. След поредица от неочаквани и опустошителни природни явления, двама отчуждени братя се изправят пред задачата да открият и коригират проблема, преди една всеобхватна Геобуря да доведе до апокалиптични последствия за цялата планета.

Филмът "Геобуря" (Geostorm 2017) предлага емоционален и напрегнат сюжет, който разглежда дълбоките етични и технологични дилеми на съвременния свят. Той ни предизвиква да замислим доколко можем да контролираме и манипулираме средата, в която живеем, и какви последици може да има това за бъдещето на нашата планета. Научните и технологичните аспекти на филма, заедно с интензивният екшън и драматичните обрати, правят "Геобуря" задължителен за гледане, особено за съвременната аудитория, която е все по-заинтересована от климатичните промени и технологичните иновации.

Последен Изход 5 / Final Destination 5
Нощта на ужасите
последна песен
Деца Шпиони 4
Нарния 3D
Conan the Barbarian
Texas Chainsaw 3D (2013) Poster
Секретна Квартира (2012)
Бизнесът на влюбването
Cat Run
Бързи и яростни 10 / Fast X (2023)
Бурлеска