Гарфилд: Филмът (2024)

Гарфилд: Филмът / The Garfield Movie (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Актьори

Гарфилд е отново на големия екран с ново приключение в "Гарфилд: Филмът" (The Garfield Movie) от 2024 г. Филмът започва с добре познатия ни саркастичен и мързелив оранжев котарак, който живее спокойно в дома на Джон Арбъкъл заедно със своя най-добър приятел, кучето Оди. Този път животът на Гарфилд се обръща наопаки, когато се среща неочаквано с дълго изгубения си баща - уличния котарак Вик.

Вик е груб уличен котарак, който дълги години е живял по своите правила. Той въвлича Гарфилд и Оди в опасна мисия - кражба на ценни предмети, за да се справят с дълговете му към мистериозна организация. Оди, винаги лоялен и готов за приключения, решава да последва своя приятел и новооткрития му баща в това дръзко начинание. Гарфилд, макар и първоначално скептичен и нежелаещ да напусне удобствата на своя дом, се оказва въвлечен в тази мисия, която го извежда далеч извън пределите на познатото му ежедневие. Заедно с Вик и Оди, той трябва да преодолее множество препятствия, включително срещи с опасни престъпници и напълно нови среди. Всичко това се развива на фона на комични ситуации, характерни за Гарфилд.

В разгара на приключението, Гарфилд започва да открива нови свои страни и да разбира важността на семейството и приятелството. Вик, от своя страна, също претърпява промяна, започвайки да вижда в Гарфилд не само син, но и партньор, на когото може да разчита.

Филмът достига своята кулминация с финален сблъсък, в който Гарфилд, Вик и Оди трябва да се изправят срещу главния злодей - хитра и безскрупулна котка на име Джинкс. С помощта на своите нови приятели и неочаквани съюзници, нашите герои ще се опитат да надхитрят злодея и да завършат мисията успешно. Краят на Гарфилд: Филмът (The Garfield Movie) оставя вратата отворена за бъдещи приключения на Гарфилд, Оди и Вик, като загатва за възможни нови мисии и срещи с нови герои и злодеи.

Дърти Хлапета
Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)
в ритъма на танца 3
Meek's Cutoff
Аве Цезаре
Транс
lottery ticket poster
Човек на гнева
Първичен код
Без лоши чувства / No Hard Feelings (2023)
This Is 40 (2012)
Надцакването

Други Заглавия

The Garfield Movie