Гамбит

Гамбит

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7 (14 votes)

Харесвате ли филма?

Криминалната комедия "Гамбит" ще разкаже или по-точно ще покаже, как може да бъде измамен един мултимилиардер. Пъкленият план за измамата е на Хари Дийн (Колин Фърт) британския куратор на произведения на изкуството. Отегченият и безкрайно обидения на бездушния си шеф, Хари измисля начин да отмъсти на опротивелия Лорд Шабандер (Алън Рикман), като му пробута копие на Клод Моне. Хари прекрасно знае за дългогодишната мечта на арогантния му шеф да се сдобие с прекрасния шедьовър на Моне. Кураторът измисля хитър план, като въвлича в него нищо не разбиращата от изкуство П. Дж. Пузновски (Камерън Диас). Девойката е красива, със сексапилно тяло и е кралица на тексаското родео. Никой мъж не би устоял на чара на тази прекрасна блондинка, но дали тя ще успее да се справи с поставената й задача от Хари, все пак за услугата тя би трябвало да получи половин милион паунда, но дали нейният ексцентризъм няма да попречи на замисления план? За да изглежда по-достоверна сделката, П. Дж. Пузновски (Камерън Диас) ще представи версията, че скъпоценната картина се озовала в семейството в края на Втората световна война, благодарение на дядо й. Главната цел на Хари Дийн (Колин Фърт) е блондинката да накара гледащият на всичко под лупа Лорд Шабандер (Алън Рикман) да повярва на измислената версия.
Действието на "Гамбит" се развива в столицата на Великобритания и разкрива интересен криминален сюжет с комичен характер. Филмът е забавен, непредсказуем, заради непредсказуемия характер на П. Дж. Пузновски (Камерън Диас), свеж и дори леко навява романтика.
Тук е моментът да споменем, че филмът"Гамбит" е творение на екип талантливи и популярни хора, сред тях са режисьорът Майкъл Хофман (Шестата игра), носителите на "Оскар" братя Коен (Големият Лебовски) и чудесните комици Стенли Тучи (Игрите на глада) и Алан Рикман (Хари Потър), които са 100-процентова гаранция за голяма забава.

пукнатини
Night Catches Us (2010)
Смърфовете / The Smurfs
Sucker Punch
Червени светлини
принцът на персия
Hoodwinked Too! Hood VS. Evil
Елизиум
Поредния ергенски запой 2
Ceremony
Южнячки / The Help