Фюриоза: Сага за Лудия Макс

Фюриоза: Сага за Лудия Макс 2024

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Актьори

Филмът "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" разказва за произхода на едноименната героиня, която за първи път се появява в "Лудия Макс: Пътят на яростта". Сюжетът започва в "Зеленото място на много майки", където младата Фюриоза живее в относителен мир. Тази идилия обаче бързо е прекъсната, когато е отвлечена от бандата на Дементус. Този момент бележи началото на епично пътешествие през пустошта.

Фюриоза попада в плен на Дементус, който я принуждава да се присъедини към него и неговата банда. Той е безмилостен лидер, който няма скрупули да използва жестокост и манипулация, за да подчинява хората си. В същото време Фюриоза се опитва да намери начин да избяга и да се върне към родното си място. В плен тя среща Праториан Джак, командир на военните сили на Цитаделата, който става неин неочакван съюзник.

Действието на филма "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" (Furiosa: A Mad Max Saga 2024) се развива в продължение на 15 години, като проследява опитите на Фюриоза да намери пътя си обратно към Зеленото място. През това време тя се сблъсква с множество препятствия и врагове. Важно място заема нейната битка с Дементус, която кулминира в зрелищен финален двубой. Фюриоза успява да убие Дементус и да освободи себе си и другите пленници.

След смъртта на Дементус, Фюриоза се завръща в Цитаделата, където става един от най-доверените воини на Иммортан Джо. Тя получава механична протеза на ръката и нова бойна машина, известна като "Военният камион". Тук тя среща петте съпруги на Иммортан Джо, които по-късно ще играят ключова роля в "Лудия Макс: Пътят на яростта".

Омразната осморка
Ловци на духове: Замръзналата империя (2024)
Призрачен Ездач 2: Духът на Отмъщението (2012)
Първичен код
The Rum Diary
Африкански Котки
Джони Инглиш
Разделителната Линия (2011)
Измислени приятели / IF (2024)
Гномео и Жулиета
Челюсти в мрака / Arcadian (2024)
Лимузината

Други Заглавия

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)