Екзорсизмът / The Exorcism (2024)

Екзорсизмът / The Exorcism (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

"Екзорсизмът" (The Exorcism) от 2024 г. е зловеща история, която проследява живота на Антъни Милър - актьор, чиято кариера и личен живот започват да се разпадат, когато взима участие в свръхестествен филм на ужасите. Милър, изигран от носителя на Оскар Ръсел Кроу, се изправя пред ужаса както на снимачната площадка, така и в собствения си живот, когато започва да проявява странно и непредсказуемо поведение.

Антъни Милър е актьор, който се бори с личните си демони, докато участва в снимките на филм за екзорсизъм. Поведението му става все по-неустойчиво, което предизвиква тревога сред екипа и близките му. Неговата отчуждена дъщеря Лий Милър, започва да се съмнява дали проблемите му са резултат от рецидив на старите му зависимости или има нещо по-зловещо, което го контролира. Лий е решена да разбере истината и да помогне на баща си, докато се сблъсква с паранормални явления.

Под режисурата на Джошуа Джон Милър, Екзорсизмът (The Exorcism 2024) се отличава с дълбока психологическа сложност и силни изпълнения, които добавят дълбочина на ужаса. Сред актьорския състав са и Райън Симпкинс, Сам Уортингтън, Клоуи Бейли и Дейвид Хайд Пиърс, които допринасят за плътната и напрегната атмосфера на филма. Докато Антъни се опитва да запази разсъдъка си сред странни и ужасяващи събития, зрителите са въвлечени в свят, където границите между реалността и свръхестественото са размити. Психическото напрежение се засилва с всяка изминала сцена, създавайки интензивно и напрегнато преживяване, характерно за филмите на ужасите.

Уонка / Wonka (2023)
Убийствен пъзел 10 / Saw X (2023)
Мисията невъзможна: Режим Фантом
Жената в Черно (2012)
Пак ли Ти!
Фюриоза: Сага за Лудия Макс 2024
Дракула: Неразказан
Приключението на мумиите / Mummies (2023)
Дървото на Живота
Супер 8, Super 8
Черният Рицар: Възраждане
Frankie and Alice