Дон Джон (2013)

Дон Джон

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 5.5 (2 votes)

Харесвате ли филма?

"Джон Джон" разказва комичната история на един съвременен Дон Жуан, който се спасява с бягство от всяко любовно приключение. Той иска, но не може да се освободи от своето пагубно пристрастие, докато един ден не започва да се променя.
Джо Мартело е млад, симпатичен и авантюристичен мъж. Съзнанието му е водено от ниски страсти и желание за плътски удоволствия. Толкова е силно пристрастието му, че нищо друго в живота за него няма съществено значение.
За сериозна връзка и дума не може да става при Джо, тъй като жените за него са само средство за удоволствие и нищо повече. Той не се влюбва, не обича, не се привързва - подобни чувства са му напълно непознати. Той дори не е сигурен, дали би искал някога да създаде семейство, да има жена и деца, да се отдаде на обикновените човешки отношения.
След време обаче Джо изживява няколко безинтересни и скучни случки, което го въвежда в едно по-особено за него състояние. След дълги размисли и преосмисляне на приоритетите си, той решава да прекара известно време в пътешествия, да намери нови предизвикателства и по-удовлетворяващ плътски живот. Среща прекрасно момиче, с което започва връзка, колкото и необичайно да е това за него. Разбира се, всичко върви прекрасно, докато един ден, приятелката му не го заварва в неприлична ситуация... Тя както биха направили повечето жени - вдига скандал, защото се чувства пренебрегната и непълноценна във връзката им. Същевременно, Джо среща една прекрасна жена с огнена коса, която му дава страхотен съвет, който впечатлява Джо. Той започва да научава някакви неща, за които преди никога не е мислил, съответно започва да се променя...

Любов от Разстояние
Без Име / Unknown
Правилата на Банен
Дървото на Живота
American Reunion (2012)
брадвата 2
Restless
Танцуването забранено!
Lord Of The Dance
Клетниците Постер
А Отборът

Други Заглавия

Страстите на Дон Жуан, Don Jon's Addiction