Джурасик парк 3D

Джурасик парк 3D

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.7 (67 votes)

Помните ли онзи шедьовър за динозаври на легендарния режисьор Стивън Спилбърг? Да, става дума за "Джурасик Парк", който потресе зрителите със своите възхитителни ефекти, напрегнати моменти и непредсказуем сюжет. Е, "Джурасик Парк" се завръща след 20 години в 3D формат. Сега версията е много по-обогатена с 3D ефекти, а моментите в него стават още по-истински и вцепеняващи.
Тук е моментът да споменем, че филмът е отличен с наградите "Оскар" за звукови и визуални ефекти. Сюжетът на кинопродукцията се върти около уникален увесeлителен парк, в който обитават клонирани динозаври и животни, които са обитавали земята преди 65 милиона години. На пръв поглед всичко изглежда зашеметяващо – уникална растителност, изключително рядка и непозната на съвременния човек, заедно с нея и присъствието на древни същества от животински произход. Колкото и прекрасно, красиво и неземно да изглежда този парк, разположен на тропически остров, животът на посетителите в един момент се превръща в нещо крехко и чупливо. Паркът става място, изпълнено със смъртоносни опасности за няколко души.
Историята започва с това, че богат и широко скроен професор убеждава няколко учени палеонтолози да посетят тропически остров край бреговете на Коста Рика. На острова професорът е създал парк, в който живеят клонирани древни животни – динозаври, които трябва да се превърнат в главната атракция за туристите и посетителите на парка. Този възхитителен увеселителен парк професорът е създавал цели 5 години, а до откриването му остават броени дни. Обаче, един от посетителите се опитва да продаде "Разсада" извън територията на острова, именно този му опит нарушава системата за охрана. В комбинация с гръмотевична буря и пороен дъжд, динозаврите се озовават на свобода, където действат според инстинктите си. Именно от този момент започва вцепеняващото развитие на сюжета. Дали палеонтолозите ще успеят да се спасят? Какво ще предприемат хората срещу невиждани огромни животни? Остава да разберем. В "Джурасик парк 3D" (2013) ще наблюдаваме съвършената актьорска игра на звездите Сам Нийл, Лора Дърн, Джеф Голдблум и Самюел Джаксън.

Секретна Квартира (2012)
Разделителната Линия (2011)
Изобретението на Хюго
Робокоп
Геобуря / Geostorm (2017)
Мокри Поръчки (2011)
Ужасно Силно и Адски Близо (2012)
Дилъри на Време
let me in
Тройка Дебили (2012)
Серена
Ченге за един ден: Мисия Маями

Други Заглавия

Jurassic Park 3D