Циркът на Ела (2020)

Циркът на Ела (2020)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (3 votes)

"Циркът на Ела" е емоционален и забавен анимационен филм, разказващ историята на малката Ела Бела, която иска да организира незабравимо цирково представление за своя най-добър приятел Хенри. Заедно с тяхната група от приятели, те трябва да преодолеят предизвикателствата, свързани със създаването на вълнуващото представление и да се справят с изненадващата поява на новото момче в квартала - Джони.

Джони, който притежава възхитителното умение да привлича вниманието, предизвиква неразбирателства между старите приятели. Хенри, привлечен от новото колело на Джони, забравя за Ела, която се опитва да възстанови своето приятелство с него. В крайна сметка, предизвикателството е хвърлено и Хенри трябва да избере между Ела и Джони. Внезапно обаче Хенри изчезва.

Филмът "Циркът на Ела" ни разкрива как, изправени пред голямото предизвикателство да открият Хенри, Ела Бела и Джони се обединяват, за да намерят и спасят своя приятел. Този непредвиден обрат обединява двамата някогашни съперници и им помага да разберат стойността на истинското приятелство.

"Циркът на Ела" е филм, който вълнува зрителите със своята топла история за приятелство, разбирателство и обич. Анимацията е ярка, цветна и детайлна, което добавя на филма още по-голяма привлекателност. Тя създава една вълнуваща атмосфера, която пренася зрителите в света на Ела, Хенри и Джони и тяхната история за приятелството.

Секретариат
Meet Monica Velour
Скитница
Вдън горите
Хипнотик / Hypnotic (2023)
Давам им година
Rise of the Guardians (2012)
Хувър / J. Edgar (2011)
Silver Linings Playbook (2012)
Яж, Моли се и Обичай
Кориолан (2011)