Четири Коледи / Four Christmases (2008)

Четири Коледи / Four Christmases 2008

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7 (2 votes)

Филмът "Четири Коледи" (Four Christmases 2008) разказва историята на Кейт и Брад - влюбена двойка, която обикновено избягва семейните срещи по време на празниците, предпочитайки да пътува в чужбина. Въпреки това, по време на коледните празници, техните планове са помрачени, когато всички полети за Фиджи са отменени. Освен това те се оказват заснети от новинарски екип, което разкрива тайните им планове пред техните родители.

Сега Кейт и Брад са принудени да посетят четирите семейства на разделените им родители в един ден. Всяко от семействата има своите уникални и често странни традиции и характери. Например, Кейт трябва да се справи с детските си страхове и напрегнатите отношения с майка си, докато Брад се сблъсква с доминиращия си баща и конкурентния си брат. През целия ден Кейт и Брад преживяват редица комични и понякога трудни ситуации, които тестват тяхната връзка и разкриват скрити тайни за техните семейства и за тях самите. Също така двамата научават повече за себе си и за взаимоотношенията си, докато се опитват да се справят с различните семейни динамики.

Кулминацията на филма "Четири Коледи" (Four Christmases 2008) идва, когато Кейт и Брад достигат до последната Коледа за деня. Тук се разкриват някои ключови моменти, които водят до преосмисляне на техните приоритети и взаимоотношения.

Henry's Crime
Нощна смяна във Фреди / Five Nights at Freddy's (2023)
пираня
From Prada to Nada
Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа
Beautiful Boy
Призрачен Ездач 2: Духът на Отмъщението (2012)
Робин Худ
Бурята / The Tempest (2010)
Carnage (2011)
Силна Година
Весели крачета 2