Челюсти в мрака / Arcadian (2024)

Челюсти в мрака / Arcadian (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Актьори

Филмът "Челюсти в мрака" (оригинално заглавие "Arcadian") от 2024 г. ни пренася в свят, в който нормалният живот на Земята е унищожен. Главният герой Пол, заедно с двамата си сина Томас и Джоузеф, се опитва да оцелее на изолиран фермерски имот. През деня те са необезпокоявани, но нощта носи със себе си ужасяващи и мистериозни нападения.

Челюсти в мрака (Arcadian) започва с хаос – Пол бяга със своите две новородени деца, търсейки убежище. Петнадесет години по-късно, те водят изолирано съществуване в опит да избегнат нощните нападения на неизвестни същества. Един ден, когато Томас не се връща вкъщи навреме, се разгръща поредица от събития, които поставят на изпитание оцеляването на семейството. След вечеря чудовищата се опитват да разбият вратата на техният дом, но не успяват.

Пол убеждава Джоузеф да покаже какво работи в плевнята – превозно средство, което с помощта на Пол скоро заработва. Тримата излизат на го тестват, но Томас настоява да отиде до ферма Роуз, тъй като има тайна симпатия към момичето Шарлот. Нещата се усложняват, когато Томас тръгва по рискован път и се озовава в пещера, където губи съзнание. Пол го намира и двамата прекарват там нощта. Междувременно, Джоузеф, който се намира у дома, успява да залови едно от съществата с намерение да го изучи. На следващия ден, Джоузеф открива Пол и Томас с помощта на новото превозно средство. Разкрива се, че Томас е намерил лекарство за ранения Пол, но попада в плен в опит да го върне.

Кешбол / Moneyball
Омразната осморка
Ейми Уайнхаус: Back to Black (2024)
Люси
Горските мечоци: Завръщане на земята / Boonie Bears: Back To Earth (2022)
Любовта е Опиат
Циркът на Ела (2020)
Крадецът на книги
пълно за празно
Агент XXL:Еволюция
Легендата за Херкулес
Нашият Брат Идиот