Бодигард под наем / Freelance (2023)

Бодигард под наем / Freelance (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (6 votes)

"Бодигард под наем" (Freelance) е американска екшън комедия от 2023 година, режисирана от Пиер Морел, с участието на Джон Сина, Алисън Бри и Хуан Пабло Раба. Филмът разказва за бившия военен агент Мейсън Петитс (изигран от Джон Сина), който работи като адвокат. Един ден, негов бивш приятел от армията, му предлага работа като охрана на журналистка на име Клеър Уелингтън (Алисън Бри)​.

Сюжетът на филма "Бодигард под наем" (Freelance) се развива, когато Мейсън и Клеър тръгват към далечната страна Палдония, за да вземат интервю от безскрупулния диктатор Хуан Венегас (Хуан Пабло Раба). Въпреки че задачата изглежда сравнително лесна в началото, ситуацията скоро се усложнява, когато в страната се разразява конфликт. Тримата главни герои са принудени да се борят за да оцелеят, като се изправят пред редица опасности в джунглата. Събитията водят до неочаквани обрати и подлагат на изпитание уменията на Мейсън, както и професионалния му дълг като бодигард. Сцените са динамични, а диалозите между героите въвеждат комичен елемент, благодарение на който филмът се превръща в забавно екшън приключение.

"Бодигард под наем" (Freelance) предлага едно вълнуващо преживяване, което съчетава жанровете екшън и комедия. Режисьорът Пиер Морел демонстрира умение да създава напрегнати сцени и да разкрива характерите на героите в условията на криза. Представянето на Джон Сина като бивш войник, който търси своята цел в живота, добавя дълбочина към историята и позволява на аудиторията да се потопи в преживяванията на героите. Филмът е добре приет от публиката и критиките. Оценен е като една от приятните изненади в жанра за годината​​.

Великото съблазняване
Летни Войни / Summer Wars
The Art of Getting By
Академия за вампири: Кръвни сестри
Another Year
Taken 2 (2012)
Върколакът
Вечеря за Идиоти
Операция - Шменти Капели (2011)
Илюзионистът
Здрач: Зазоряване - част 1 (2011)
Любов от Разстояние