Бензинова алея / Gasoline Alley (2022)

Бензинова алея / Gasoline Alley (2022)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.3 (3 votes)

Филмът "Бензинова алея" (Gasoline Alley) разказва историята на бивш затворник на име Джими. След като излиза на свобода, той става татуист, който притежава студио за татуировки в Лос Анджелис. Животът му обаче се променя драстично, когато се оказва въвлечен в разследване на серия убийства. Джими е заподозрян от полицията, представена от детективите Варгас и Фрийман, тъй като на местопрестъплението е намерена запалка с гравираното име на неговия салон.

Въпреки че детективите го разпитват и го смятат за виновен, Джими отрича да има нещо общо със случаите и започва собствено разследване, за да докаже невинността си. Така той се потапя в опасния подземен свят на космополитният град Лос Анджелис, срещайки се с разнообразни фигури като амбициозни певци, майстори на бойни изкуства, музикални продуценти и опозорени актьори, които могат да имат информация за убийствата. С времето Джими открива шокиращи факти, които го водят до разкриването на обширна мафиотска схема, далеч по-голяма от неговите първоначални предположения. Изненадващо, един от детективите, които го преследват се оказва корумпиран и въвлечен в престъпната дейност.

Филмът "Бензинова алея" (Gasoline Alley) представя вълнуваща история на един човек, който се бори за истината и справедливостта, стъпка по стъпка, разплитайки сложната мрежа на престъпността. Как обаче ще завърши разследването? Дали Джими ще успее да разкрие истината и да възстанови справедливостта, или всичко ще остане завинаги скрито в сенките на Лос Анджелис...

Подводница / Submarine
Лоракс (2012)
Made in Dagenham (2010)
Червени светлини
tekken
Топ Гън: Маверик / Top Gun: Maverick (2022)
Големи очи
Смърфовете / The Smurfs
Кунг-Фу Панда 2
Говори с мен / Talk to Me (2023)
Столичани в Повече