Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта

Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (102 votes)

Какво би се случило, ако докато злото развява своите пипала, двама от най-големите негови противници са заети да си мерят силите? И кое е по-добре: да има един супер герой, предпазващ доброто и равновесието в света, или една вечна дилема кой е по-добрият супер герой? Точно такива въпроси си задавахме, когато разбрахме, че двама от най-силните, но и най-любимите супер герои влизат в един филм, в един свят и дори в една битка. Става въпрос за легендарните Супермен и Батман, а въпросната история излезе на големия екран.
Във филмът силите на мрака се изправят срещу доброто отново, но доброто е завладяно от манията за величие. За първи път, конкуренцията ще пропука светлия свят и ще постави под напрежение и под опасност цялата планета. Въпросът е ясен: кой е по-достоен да спаси човечеството, Батман или Супермен? Но отговори до последните мигове няма да идват, защото и двамата са достатъчно умели и сръчни, за да се справят с каквато и да е мисия, с каквото и да е изпитание.
В "Батман срещу Супермен", както се подразбира, ще се насладим на великолепни специални ефекти, много бойни сцени, невероятно силни персонажи, малко драма, любовна история и изобщо екшън като екшън и то по комикс на Марвел.
Задължително изгледайте сблъсъка между Супермен и Батман. Няма да съжалявате, а и кога друг път ще видите двамата най-големи супер герои да застанат един до друг.

Вози се с мен
Супер 8, Super 8
Мисия Лондон
Red State
Затворници
Тайният Свят на Ариети (2010)
в ритъма на танца 3
Заложникът / Retribution (2023)
Танцуването забранено!
Пътешествията на Гъливер
Жената чудо 1984 / Wonder Woman 1984 (2020)

Други Заглавия

Batman v Superman: Dawn of Justice 2016