Бързи и яростни 6 (2013)

Бързи и яростни 6

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (294 votes)

Премиера:

24.05.2013

Харесвате ли филма?

След като правят успешен обир в Рио и са осигурени 100 милиона долара, всеки от комбината изчезва в някое екзотично място на света. Уморени от съдбата си да бъдат бегълци, разпръснатите партньори ще се съберат отново. Целта им е да се завърнат у дома, но преди това трябва да се включат отново в опасната игра. Започва автомобилна война, която има два изхода – или играчите ще спрат да бягат, или ще се наложи да бягат още по-надалеч.
Налага се бивши партньори да се съберат отново заедно, за да участват във важната мисия, за да се преборят за свободата да живеят спокойно у дома.
Това което се случва в "Бързи и яростни 6" е не само надпревара на пътя в зашеметяващите каскади с автомобили, но ще се включат и хеликоптери, а малко по-късно и танк, който ще бъде равностоен участник в надпреварата. За да бъде екипът на Торето (Вин Дизел) равностоен на противника си, водачът на групата ще използва всичките си най-добри умения. Ще покаже истински схватки, каскади и въоръжена борба.
Хобс (Дуейн Джонсън - Скалата), е в лудо преследване на мощна организация която се занимава с нелегални операции на стария континент. Бившият военен, човекът принадлежал години към специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс) е водачът на най-добрия и висококвалифициран екип. Неговата дясна ръка, човекът на който има абсолютно доверие е Лети (Мишел Родригез) любимата на Торето. Всички смятат Лети за мъртва, а това й дава много възможности и плюсове в заблудата на врага.
За да спрат опасната престъпна групировка е необходимо тя да бъде надиграна. Хобс се обръща към Дом за сътрудничество, като моли последния да събере своя елитен екип от най-добрите в Лондон. Този път заплащането не е в пари, а изчистване на досиетата. Само така героите от "Бързи и яростни 6" ще спрат безконечното бягство зад границите на своя дом.

Конгресът
Анонимен 2011
Този неловък момент
Life of Pi Poster
Тайният Свят на Ариети (2010)
Аз съм номер четири
убийствен пъзел 7
Смърфовете / The Smurfs
пукнатини
Аве Цезаре
Тя е глас (2014)
lottery ticket poster

Други Заглавия

The Fast and the Furious 6,Форсаж 6, Velocidade Furiosa 6, Velozes & Furiosos 6, Szybcy i wsciekli VI, Greiti ir isiute 6, Paklene ulice 6