Бързи и яростни 6 (2013)

Бързи и яростни 6

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (292 votes)

След като правят успешен обир в Рио и са осигурени 100 милиона долара, всеки от комбината изчезва в някое екзотично място на света. Уморени от съдбата си да бъдат бегълци, разпръснатите партньори ще се съберат отново. Целта им е да се завърнат у дома, но преди това трябва да се включат отново в опасната игра. Започва автомобилна война, която има два изхода – или играчите ще спрат да бягат, или ще се наложи да бягат още по-надалеч.
Налага се бивши партньори да се съберат отново заедно, за да участват във важната мисия, за да се преборят за свободата да живеят спокойно у дома.
Това което се случва в "Бързи и яростни 6" е не само надпревара на пътя в зашеметяващите каскади с автомобили, но ще се включат и хеликоптери, а малко по-късно и танк, който ще бъде равностоен участник в надпреварата. За да бъде екипът на Торето (Вин Дизел) равностоен на противника си, водачът на групата ще използва всичките си най-добри умения. Ще покаже истински схватки, каскади и въоръжена борба.
Хобс (Дуейн Джонсън - Скалата), е в лудо преследване на мощна организация която се занимава с нелегални операции на стария континент. Бившият военен, човекът принадлежал години към специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс) е водачът на най-добрия и висококвалифициран екип. Неговата дясна ръка, човекът на който има абсолютно доверие е Лети (Мишел Родригез) любимата на Торето. Всички смятат Лети за мъртва, а това й дава много възможности и плюсове в заблудата на врага.
За да спрат опасната престъпна групировка е необходимо тя да бъде надиграна. Хобс се обръща към Дом за сътрудничество, като моли последния да събере своя елитен екип от най-добрите в Лондон. Този път заплащането не е в пари, а изчистване на досиетата. Само така героите от "Бързи и яростни 6" ще спрат безконечното бягство зад границите на своя дом.

lottery ticket poster
Conan the Barbarian
Непобедимите 4 / Expend4bles (2023)
Моята Седмица с Мерилин (2011)
Трансформърс: Възходът на зверовете
Cedar Rapids
Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules
Cat Run
Z-та световна война
Затворници
заразно зло - живот след смъртта

Други Заглавия

The Fast and the Furious 6,Форсаж 6, Velocidade Furiosa 6, Velozes & Furiosos 6, Szybcy i wsciekli VI, Greiti ir isiute 6, Paklene ulice 6